Ennakko: Brann vs HJK

Harjoitusottelu Bergenissä on hyvä mittari Klubille.

HJK on matkustanut Norjaan Bergeniin pelaamaan harjoitusottelun SK Brannia vastaan. Ottelu pelataan Vestlandshallenissa tänään 6.3. kello 13:00 Suomen aikaa.

Joukkue lähti matkaan eilen lounaan jälkeen. Ennen lähtöä päävalmentaja Toni Koskela ehti kertomaan ennakkotunnelmat videolle.

– Vähän kevyempi viikko on nyt takana. Esport Arenan alusta vaati pari päivää pidempään palauttelua. Se oli aika kuluttava peli.

Ottelu Brannia vastaan on erittäin mielenkiintoinen sen perusteella, mitä valmennus on saanut selville vastustajan pelityylistä.

– Brann on tämän kauden peleissä prässännyt tosi korkealta. Se on erittäin juoksuvoimainen joukkue ja sitä kautta vähän erilainen vastustaja, mitä olemme tällä kaudella kohdanneet. Mielenkiintoista päästä testaamaan siihen, analysoi Koskela.

Joukkueen kokoonpano säilyy suurin piirtein samana kuin aiemmin tällä kaudella. Luis Murillo sai pienen tällin Honka-pelissä ja jää tästä ottelusta pois. Myös Bubacar Djaló on edelleen sivussa. Antonio Reguero ja Enoch Banza ovat jo palanneet harjoituksiin, mutta eivät ole vielä pelikunnossa. Uutena pelaajana Atom Tanaka on matkustanut mukaan Norjaan. Muilta osin tilanteisiin ei ole tullut muutosta.

SK Brann vs HJK Helsinki
6.3.2020 klo 13:00
Vestlandshallen, Bergen

Suora lähetys ottelusta: Bergens Tidende »

Päivitys 6.3.2020 klo 11:56: Antonio Reguero on pelikunnossa.