Ennakko: GrIFK vs HJK Klubi 04

HJK Klubi 04:n haluaa jatkaa tappiottomien peliensä sarjaa sunnuntaina Kauniaisissa.

Kai Meriluoto - HJK Klubi 04. Photo: © Jussi Eskola

Täyden pistepotin viime kierroksen trilleriottelusta Atlantis FC:tä vastaan ottanut HJK Klubi 04 palaa viikonloppuna pistejahtiin. Joukkue kohtaa sunnuntaina klo 18.30 Kauniaisten keskuskentällä GrIFK:n.

Kauniaisten ylpeys on aloittanut Kakkosen kautensa heikosti. Kolmesta ensimmäisestä kamppailusta sille jäi saldoksi yhtä monta tappiota. Viime kierroksella GrIFK sai vihdoin pistetilinsä auki, kun se kukisti kotonaan FC Espoon maalein 2-1 (1-0). Joukkueen molemmat osumat viimeisteli Daniel Langhoff.

Joukkueen ylivoimaisesti tunnetuin jalkapallohahmo on vastuuvalmentaja Jari ”Euffa” Europaeus, joka on HJK:n Hall of Fame -pelaaja nro 10. Toinen klubitaustainen granilainen on HJK:n Akatemian kasvatti ja entinen HJK Klubi 04:n pelaaja Juha Hakola, joka liittyi Graniin kesäkuun alussa. Viime kaudella Hakola oli voittamassa FC Hongan riveissä Veikkausliigapronssia. Vilkkaasti ulkomailla seuroja vaihtanut Hakola on pelannut mm. 49 ottelua Hollannin pääsarjassa (Heracles ja Willem II).

HJK Klubi 04:n saldo näyttää kolmen kierroksen jälkeen tappiotonta. Tuloksellisesti hyvin alkanut kausi on päävalmentaja Joonas Rantasen mukaan näkynyt myös harjoituksissa.

– Tilanne on hyvä. Viikon treeneissä oli erinomainen tunnelma. Harjoittelimme paljon erilaisia hyökkäysteemoja, mutta myös esimerkiksi boksin sisällä puolustamista. Loukkaantumistilanteemme on samanlainen kuin viikko sitten, paitsi että Atlantis-pelissä vammautunut Agon Sadiku on poissa sunnuntain pelistä. 

GrIFK vs HJK Klubi 04
Su 12.7.2020 klo 18:30
Kauniainen