Ennakko: HJK Klubi 04 vs FC Espoo

HJK Klubi 04 palaa Bolt Arenalle maaottelutauon jälkeen.

Väinö Vehkonen, Ítalo - HJK Klubi 04. Photo: © Jussi Eskola
Väinö Vehkonen ja Ítalo

HJK Klubi 04 vs FC Espoo 
Su 13.9.2020 klo 19:00 
Bolt Arena, Urheilukatu 5 

HJK Klubi 04 jatkaa Kakkosen pelejään sunnuntaina 13.9.2020 klo 19:00 Bolt Arenalla, kun joukkue kohtaa FC Espoon.

Tämäkin ottelu kuuluu koronavuoden erikoisuuksiin, eli ns. paikallisotteluihin. Nollanelonen on kohdannut espoolaiset jo kerran ja joukkueet kohtaavat vielä kerran, lokakuun puolivälissä. FC Espoon kotiottelu elokuun alussa päättyi klubilaisten 3-1 vierasvoittoon. Raitapaitojen maalintekijöinä kunnostautuivat tuolloin Kai Meriluoto ja Saku Heiskanen, yksi osuma oli oma maali. 

FC Espoon kausi ei ole kulkenut odotusten mukaisesti. Joukkue on sarjassa 10 kierroksen jälkeen 10 pisteellä kahdeksantena. Joukkue on voittanut ja pelannut tasan kolmasti, tappioita on neljä. Putoamisviivan alapuolella olevaan FC Jazziin on neljä pistettä. Varsinkin vieraissa espoolaisilla on ollut vaikeaa; ryhmän neljä vieraspeliä ovat kaikki päättyneet tappiollisesti. Seurajohto ei jaksanut katsoa pistepussin liian hidasta karttumista: Elokuun lopussa päävalmentaja Jukka Västinen sai siirtyä sivuun, ja tilalle tuli seuran valmennusjohtaja Antti Pehkonen.

Vastuuvalmentaja Joonas Rantanen odottaa peliä innostuneena parin viikon maaottelutauon jälkeen.

– Odottava mieli, meillä on nyt kolmen kotipelin putki. Päättynyt treeniviikko on ollut erinomainen, ja terveystilanne on hyvä. Pakko tässä on olla ihan hyvillä mielin. Kun hyökkäyspelimme on sujunut mallikkaasti koko kauden, niin siinä olemme keskittyneet hiomaan yksityiskohtia. Haluamme uhata vastustajaa niin laidoilta kuin keskeltäkin. Puolustuspelissä on sekä kollektiivisia että yksilötason teemoja, joita yritämme parantaa. Sunnuntaina näemme, miten hyvin olemme onnistuneet, Rantanen kiteyttää.

Osta liput matsiin: HJK.fi/liput »