Ennakko: HJK vs Alashkert

HJK lähtee UEFA Europa Conference Leaguen lohkovaiheen viimeiseen kotiotteluun hyvin levänneenä ja valmistautuneena.

Toni Koskela - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola
Toni Koskela

HJK vs Alashkert 
To 25.11.2021 klo 19:45 
UEFA Europa Conference League – Bolt Arena

HJK:n viimeistelytreenit vedettiin vauhdikkaasti aurinkoisella Bolt Arenalla. HJK kohtaa UEFA Europa Conference Leaguen viimeisessä lohkovaiheen kotiottelussa armenialaisen Alashkert FC:n huomenna torstaina 25.11. kello 19:45.

– Tulemme vähän pidemmältä pelitauolta. Osa pelaajista on ollut maajoukkueiden mukana, ja viime viikolla olimme kaikki kimpassa taas pitkästä aikaa. Olemme päässeet myös huilaamaan pitkän pelikauden jälkeen ja tietysti valmistautumaan huomiseen peliin, kertoi HJK:n päävalmentaja Toni Koskela lehdistötilaisuudessa.

– Haluamme ehdottomasti hyvän kauden päätteeksi viimeiseen kotiotteluun jättää yleisölle ja myös Daniel O’Shaughnessylle, jolle tämä on viimeinen ottelu HJK:ssa ainakin vähään aikaan, hyvä peliesitys ja kolme pistettä, jatkoi Koskela.

– Hyvillä fiiliksillä lähdemme otteluun, totesi HJK:n puolustaja Valtteri Moren.

– Pitkä tauko on tosiaan edellisestä pelistä, niin on kiva taas päästä pelaamaan pisteistä. Olemme päässeet hyvin valmistautumaan matsiin. Huilasimme aluksi ja nyt on treenattu hyvin. Olemme pitkästä aikaa päässeet treenaamaan vähän kovempaa. Olemme hyvässä formissa, vaikka edellisestä matsista on pieni tauko. Viimeisestä kotipelistä haluamme hyvän tuloksen, jatkoi Moren.

HJK:n kapteeni Daniel O’Shaughnessy siirtyy marraskuun jälkeen saksalaisen Karlsruher SC:n riveihin, joten huominen ottelu on hänen viimeinen HJK:ssa tällä erää.

– Vähän on haikeat fiilikset. Tässä on hienot neljä vuotta vietetty täällä. Mutta tärkeintä on, että saamme hyvän tuloksen huomenna. Viimeksi vierasottelussa heitä vastaan saimme hyvän tuloksen, joten lähdemme hakemaan sitä huomennakin, kertoi Daniel O’Shaughnessy.

Vieraspelissä Jerevanissa syyskuun 30. päivänä HJK voitti Alashkertin 4-2. Maalintekijöinä onnistuivat molemmat Riku ja Roope Riski sekä Filip Valenčič ja Anthony Olusanya

– Kun pelasimme vieraissa, se oli heidän nykyisen valmentajan ensimmäinen ottelu, joka on aina vähän erilainen peli. He ovat pelanneet suhteellisen ailahtelevasti kotimaansa sarjassa, kertoi Koskela vastustajasta.

– Heillä on muutamia hyviä yksittäisiä pelaajia tietyissä hetkissä, missä meidän pitää olla hyökätessämme huolellisia, jotta vastustaja ei pääse isoihin tiloihin hyökkäämään. Niistä he ovat luoneet parhaat paikkansa tässä meidän lohkossa. Heillä on iso sentteri ja todennäköisesti iso toinen laituri, jolloin tulee keskityksiä. Niissä meidän pitää olla hyviä.

Katso video lehdistötilaisuudesta!

HJK vs Alashkert -ottelu alkaa Bolt Arenalla kello 19:45. Kello 19:00 starttaa Klubipäädyn etkot, jossa saamme tuoreet terveiset Klubin pelaajalta!

Ottelun jälkeen HJK juhlii mestaruutta ja kauden viimeistä kotimatsia näyttävästi: mukana bileissä on rap-yhtye Gasellit!

Osta lippu matsiin HJK:n lippukaupasta: liput.hjk.fi »