Ennakko: HJK vs HIFK – Suomen Cup

HJK lähtee hyvä treeniviikko alla lauantain talviderbyyn. Katso suora lähetys Ruudusta!

Katso Toni Koskelan haastattelu videolta!

HJK kohtaa lauantaina Talin hallissa rakkaan paikallisvastustajan HIFK:n Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussa. Ottelu pelataan koronarajoitusten vuoksi ilman yleisöä, mutta suora lähetys on katsottavissa Ruudusta klo 13:35 alkaen.

– Derby on aina derby. Viime vuonnakin ottelu oli aavistuksen kovaotteisempi, ja ollaan lähempänä perus Veikkausliiga-peliä, kertoo päävalmentaja Toni Koskela.

– Lähdemme otteluun samoin ajatuksin kuin viimeksi eli lähdemme parantamaan viime pelistä. Pelin rakenteen kannalta olimme aavistuksen parempia verrattuna KuPS-matsiin. Nyt haluamme ottaa pykälän eteenpäin ja saada paremman tuloksen.

Kokoonpanosta sivussa on edelleen Casper Terho, ja Riku Riski on sairastellut viikon aikana, joten hänen tilanteensa katsotaan lähempänä ottelua. Kevin Kouassivi-Benissanin viime kauden vaiva vaatii parantelua hieman pidempään. Joel Unterseen kuormitusta tasataan pitkän pelitauon jälkeen, ja hän huilaa tämän ottelun. Daniel O’Shaughnessy on pelikiellossa.

– Montaa pelaaja ei vahvuudesta puutu, mutta harmillisesti ne osuvat samoille pelipaikoille, toteaa Koskela.

HIFK on uusiutunut paljon. Heillä on uusi valmentaja, jolla on hyvin erilainen lähestymistapa peliin kuin aiemmin. 

– He haluavat selkeästi enemmän pitää palloa ja ovat identifioituneet siten, että prässäävät korkealta monella pelaajalla, analysoi Koskela vastustajaa.

HJK vs HIFK 
La 13.2.2021 klo 13:45 
TV Live: Ruutu »