Ennakko: HJK vs Honka

Koskela: ”Kaikki on valmista.”

Katso video!

HJK vs Honka 
La 24.4.2021 15:00
Bolt Arena

Veikkausliiga alkaa! HJK kohtaa avausottelussa FC Hongan huomenna lauantaina kello 15.00 Bolt Arenalla. Koronapandemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta suora lähetys matsista on katsottavissa Ruudusta noin klo 14.15 alkaen.

Perjantain viimeistelyharjoitusten jälkeen HJK:n päävalmentaja Toni Koskela oli luottavaisella mielellä.

– Joukkueen vire on hyvä. Vedimme hyvän treenin, paljon hyviä suorituksia. Kaikki on valmista, totesi Koskela harjoitusten jälkeen.

Hongan kanssa HJK:lla on viime vuosina ollut tiukkoja pelejä.

– Honka on nuorentunut, toki huomiseksi saavat varmasti kokeneen alakerran kasaan, ennakoi Koskela. 

– Pallonhallintaan Honka kykenee edelleen, he ovat hyvin varmoja siinä. Ovat saanet ehkä hieman lisää juoksuvoimaa laidoille ja viimeiseen linjaan. Honka luottaa edelleen samoihin vahvuuksiinsa, joilla ovat viimeiset neljä–viisi kautta olleet mukana kärkikahinoissa. 

Pelaajiston osalta Klubin tilanne ei ole paras mahdollinen loukkaantumisten suhteen.

– Muutamalla pelaajalla on kyse päivistä tai jonkun kohdalla viikoista. Pitkäaikaispotilaista Jairin kohdalla parin viikon kuluttua tiedämme tarkemman arvion. Kevin Kouassivi-Benissan on kuukausia sivussa, ja valitettavasti myös Santeri Väänänen rasitusvamman vuoksi, kertoo Koskela.

HJK Klubi 04 pelaa lauantaina harjoitusottelun Valkeakoskella, ja osa pelaajista, muun muassa maalivahdeista Jakob Tånnander, pelaa huomenna siellä.

Kauden ensimmäinen matsi nostaa kuitenkin tunnelmia.

– Hyvä matsi on tulossa! Kaikki ovat intoa täynnä, päättää Koskela.Katso suora lähetys ottelusta Ruudusta »