Ennakko: HJK vs Honka

Harjoitusottelu Honkaa vastaan pelataan huomenna keskiviikkona Bolt Arenalla. Ottelusta on suora lähetys Ruudussa.

HJK on saanut pari harjoitusta alle viime lauantain Gnistan-pelin jälkeen. Huomenna kohdattava Honka tarjoaa erilaisen vastuksen.

– Liigajoukkue vastustajana luo meille erilaisia ongelmia mitä lauantaina. Lauantaina enemmän hyökättiin, saatiin harjoitella vastaprässejä ja oli iso määrä murtautumistilanteita, jotka olisi pitänyt käyttää paremmin hyväksi, kertoo HJK:n päävalmentaja Toni Koskela

– Tärkeintä on päästä pelaamaan ja saada fiilis siitä, miltä tuntuu laittaa pelipaita päälle ja vähän taas kohti pelikuntoa, nähdään mitkä asiat muistetaan ja missä pitää olla parempia.

Pelaajatilanne on joukkueessa varsin hyvä. Eetu Vertainen on ollut jo pitempään pois vahvuudesta ja hänen tilanteestaan saadaan lisää tietoa ensi viikolla. Roope Riski on jo harjoitellut täysillä, mutta ei ole vielä huomenna mukana. Bubacar Djaló on todennäköisesti myös sivussa huomisesta ottelusta.

Keskiviikon ottelu on ensimmäinen iltatapahtuma koko vuoden aikana. Tähän mennessä kaikki ottelut ja harjoitukset ovat olleet aamu- tai iltapäivällä.

– Se tuo oman pienen lisänsä. Hyvä harjoitella sitäkin, miltä tuntuu urheilla ilta-aikaan.

HJK vs Honka - Ruutu

HJK vs Honka pelataan suljetuin ovin. Loiste Energia tarjoaa suoran lähetyksen ottelusta klo 18:55 alkaen Ruudussa »