Ennakko: HJK vs IFK M

Suomen Cupin viimeinen kotiottelu päättää kuuden viikon harjoittelujakson.

HJK pelaa Suomen Cupin lohkovaiheen viimeisen kotiottelun lauantaina 15.2. Talin jalkapallohallissa kello 13:30, vastassa vieraita saarelta eli IFK Mariehamn.

Ottelu on Klubin viimeinen puristus ennen viikon lomaa. Joukkue haluaa lopettaa alkukauden harjoittelujakson huomenna ehdottomasti positiivisesti, jotta lomalle voidaan jäädä hyvissä tunnelmissa.

– Meillä on takana kuusi intensiivistä viikkoa, paljon tapahtumia, jätkät ovat painaneet hyvin hommia. Mielestäni oikein onnistuneet kuusi viikkoa. Peli on suhteellisen hyvässä kuosissa. Olemme pelanneet tuloksellisesti hyvin ja pelillisesti on näkynyt niitä asioita, mitä olemme hakeneetkin, kiteyttää päävalmentaja Toni Koskela.

Pelaajatilanteessa ei ole suuria muutoksia viime viikkoiseen. Nuoret pelaajat ovat saaneet joukkueessa paljon peliaikaa Suomen Cupissa, varsinkin Matti Peltola, joka jättää huomisen ottelun väliin.

– Matti Peltola on pelannut suhteellisen paljon, joten hän saa keskittyä vanhojen tansseihin ja levätä hetken ennen ensi viikon maajoukkueleiriä. Muuten menemme samalla kokoonpanolla, mikä oli käytettävissä Inter-ottelussa, kertoo Koskela.

HJK vs IFK Mariehamn
La 15.2.2020 13:30
Talin jalkapallohalli

Liput otteluun ennakkoon 10/5 €, ovelta 15/10 €: HJK.fi/liput »