Ennakko: HJK vs Inter

Suomen Cupin välierä tänään Bolt Arenalla! – Koskela: ”Olemme pelanneet nousujohteisesti.”

Luis Carlos Murillo - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola

HJK vs Inter 
La 10.4.2021 klo 18:00 
Bolt Arena

HJK kohtaa turkulaisen FC Interin tänään lauantaina 10.4.2021 Suomen Cupin välieräottelussa Bolt Arenalla kello 18:00. 

Joukkueen valmistautuminen otteluun on sujunut suunnitelmien mukaan.

– Täytyy myös sanoa, että talven rikkinäisyyden jälkeen oli sekä fiiliksen että ihan kaiken muunkin kannalta hyvä juttu, kun harjoitus- ja pelirytmi säilyi lauantaista seuraavaan ehjänä. Näistä ei olla päästy nauttimaan montaa kertaa talven aikana, kommentoi HJK:n päävalmentaja Toni Koskela.

Viime kauden Suomen Cupin finaalivastustaja Inter tiedetään hyvin organisoiduksi joukkueeksi, joka pelaa valmentajansa José Riveiron alaisuudessa kurinalaisesti. HJK lähtee otteluun luottavaisesti.

– Me olemme pelanneet edelleen nousujohteisesti, toteaa Toni Koskela.

– Inter ei ole viime viikkoina paljoa pelannut, joten kaikista uusista pelaajista meillä ei ole selkeää kuvaa, mitä he tuovat joukkueeseen tai muutoksista, joita valmennus haluaa peliin lisätä. Olisin kuitenkin yllättynyt, jos  Inter ei tulisi peliin heille viime kauden aikana kehittyneelle ja talven ensimmäisissä peleissä jatkoa saaneelle erittäin miesorientoituneelle puolustamiselle, jossa aggressiivisesti etsitään pareja etenkin syvyyssuunnassa. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän pitää sopeutua nopeasti hyvin erilaiseen tapaan puolustaa kuin olemme pitkään aikaan kohdanneet. Erityisesti ymmärtää se, minkälaisin syötöin peliä kannattaa tehokkaimmin edistää, avaa Koskela ottelun asetelmia.

HJK:n kokoonpanosta puuttuvat pidempiaikaista kuntoutusta vaativat JairKevin Kouassivi-Benissan ja Valtteri Moren. Sen sijaan Bubacar Djaló palaa vahvuuteen ja on valmennuksen käytettävissä.

Ottelu pelataan Bolt Arenalla ilman yleisöä. Suora lähetys ottelusta on katsottavissa Ruudussa kello 17:50 alkaen.