Ennakko: HJK vs Malmö

Toni Koskela: ”Iso merkitys sillä, että saamme katsomot täyteen.”

Katso video!

HJK vs Malmö 
Ti 27.7.2021 
Champions League – Bolt Arena

HJK kohtaa äärimmäisen tärkeässä ottelussa yhden koko Skandinavian huippuseuroista, kun Malmö FF saapuu Töölöön Bolt Arenalle. Klubi sai vedettyä hyvät valmistavat treenit tänään ja on valmiina huomiseen matsiin.

– Hyvä fiilis, odottava fiilis. Hieno ilta edessä. Meillä on vastustaja Skandinavian huipulta, ja vierasottelusta on sellainen tulos, että tappelemme jatkopaikasta kotona. Magee ilta tulossa, hehkuttaa HJK:n päävalmentaja Toni Koskela.

– Fiilis on hyvä ja olemme harjoitelleet erittäin hyvin. Myös väliottelu lauantaina meni hyvin, kun voitimme. Odotamme huomista innokkaina, totesi myös HJK:n hyökkääjä Filip Valenčič.

HJK:n pelaajatilanne on kohtuullisen hyvä. 

– Ainahan sitä toivoisi, että ihan kaikki pelaajat olisivat käytettävissä. Nyt on samat pelaajat mukana kuin edellisissä otteluissa lauantaina ja viime viikon keskiviikkona, kertoi Koskela.

Toni Koskela arvostaa myös kotikentän ja kotiyleisön ja -kannattajien panosta ottelutapahtumaan.

– Uskon että saamme stadionin täyteen. Meillä on täällä tekonurmi ja täällä on kaatunut Schalkea ja täällä on kaatunut Punaista Tähteä tuossa pari vuotta sitten. Sillä on mieletön merkitys, kun saamme katsomot täyteen ja hyvän fiiliksen tänne.

Filip Valenčič on samoilla linjoilla.

– On todella tärkeää, että kannattajat ovat katsomoissa. Heiltä saa sen ”aallon” jolla voimme ratsastaa. Rehellisesti, tarvitsemme kaiken mahdollisen tuen. Tämä on erilainen matsi ja aivan eri tason matsi. On tärkeää että saamme kannustusta yleisöltä, tunnustaa Valenčič. 

Klubipäädyn etkot

Klubipäädyn etkot palaavat myös ohjelmaan! Kello 18:00 Sebastian Sorsan tentattavana on HJK:n tuore hankinta Tim Sparv. Tervetuloa!

HJK Helsinki vs Malmö FF pelataan huomenna 27.7. Bolt Arenalla kello 19:00. Portit avautuvat jo 17:30. Saapumalla ajoissa otteluun varmistat sujuvan ja turvallisen sisääntulon.

• Käytä kasvomaskia
• Huolehdi riittävistä turvaväleistä
• Huolehdi käsihygieniasta, yski hihaan tai nenäliinaan

• Älä tule sairaana tai oireisena otteluun
• Saapumalla ajoissa varmistat sujuvan ja turvallisen sisääntulon