Ennakko: HJK vs Tel Aviv

Roope Riski: ”Aina kun on klubipaita päällä, annamme kaikkemme ja lähdemme voittamaan.”

Katso video!

HJK vs Tel Aviv
To 21.10.2021 klo 17:30 
UEFA Europa Conference League – Bolt Arena

HJK veti vauhdikkaat viimeistelyharjoitukset tänään Bolt Arenalla valmistautuessaan kohtaamaan israelilaisen Maccabi Tel Avivin. Vastustajan laatu on hyvin HJK:n päävalmentaja Toni Koskelan tiedossa.

– Pelillisesti he ovat pelanneet paremmin kuin mitä tuloksia he ovat saaneet. Heillä on pitkälti sama joukkue kasassa kuin viime kaudella. Laadukas joukkue, ja etenkin pallollisessa pelaamisessa heillä on todella laadukkaita yksilöitä.

HJK:n edellinen Conference Leaguen kotiottelu itävaltalaista LASKia vastaan päättyi 0-2 tappioon. 

– Myös Maccabi pyrkii prässäämään ylhäältä, mutta ei ihan niin monen pelaajan voimin kuin LASK. Me pelaamme tällä hetkellä aika hyviä joukkueita vastaan, ja se tarkoittaa, että meidän täytyy onnistua joukkueena ja yksilöinä hyvin, painottaa Koskela.

HJK:n edelliset kotipelit Veikkausliigassa ovat sujuneet mollivoittoisesti, mutta Conference Leaguen edellinen ottelu armenialaista Alashkertia vastaan sujui voitokkaasti. 

– Europelit ovat aika erilaisia verrattuna Veikkausliigaan. Peli on paljon avonaisempaa, jolloin europeleissä pääsemme käyttämään meidän vastahyökkäysten vahvuuksia enemmän, kertoo Klubin hyökkääjä Roope Riski kansainvälisten pelien erosta kotimaiseen sarjaan verrattuna.

– Oli peli mikä tahansa, niin klubipaita päällä annetaan aina kaikkemme ja lähdetään voittamaan jokaista peliä. 

HJK:n puolustaja Miro Tenho yhtyy joukkuekaverinsa kommentteihin.

– Veikkausliigassa vastustajat lähtökohtaisesti vetäytyvät meitä vastaan. Europeleissä on ollut tilaa enemmän, jota olemme osanneet meidän vahvuuksilla hyödyntämään, kertoo Tenho.

HJK:n kokoonpanosta puuttuvat huomenna Jakob Tånnander, Atom Tanaka ja Sebastian Dahlström.

Huomenna torstaina ottelu alkaa jo 17.30. Osta lippu ennakkoon HJK:n lippukaupasta ja saavu otteluun ajoissa. Näin varmistat sujuvan ja turvallisen sisäänpääsyn.

Suora lähetys ottelusta on katsottavissa Elisa Viihde Viaplayssa ja V Sportin kanavilla.

211024 HJK vs Inter