Ennakko: HJK vs TPS

Valmistautuminen lauantain Suomen Cupin otteluun on sujunut suunnitellusti.

HJK kohtaa lauantaina 25.1.2020 Suomen Cupin avausottelussa TPS:n Telia 5G Arenalla kello 13:30. 

Joukkue on päässyt harjoittelemaan lähes täydellä harjoitusryhmällä. Varusmiespalvelua suorittavat Rasmus Schüller ja Daniel O’Shaughnessy puuttuivat vielä alkuviikon palveluskiireiden vuoksi, mutta ovat jälleen ryhmässä mukana.

– Saimme harjoiteltua kuta kuinkin suunnitelmien mukaan, kohti jatkumoa viime viikosta. Niitä asioita, mitä teimme hyvin, olemme pyrkineet vahvistamaan, ja sen lisäksi toimme jotain uusia palasia mukaan. Pikku hiljaa taas askelia eteenpäin, kertoo päävalmentaja Toni Koskela.

Loukkaantumistilanteeseen on myös päivitystä. Jo viime kaudelta loukkaantuneina olleet Santeri VäänänenHenri Toivomäki ja Joonas Vahtera ovat palaamassa täyteen harjoituskuntoon. Pelikuntoon pääseminen tarkentuu harjoitusten myötä. 

Rasmus Schüller on jo tänään harjoitellut joukkueen mukana ja on huomisessa ottelussa käytettävissä, mikäli pelilupa saadaan kuntoon. Ferhan Hasani on ollut rajussa kuumeessa eikä pelaa lauantaina. Hänen oletetaan palaavan harjoitusvahvuuteen ensi viikolla.

– Huomisessa matsissa pääsemme pelaamaan pisteistä, mikä on hyvä asia. Meidän pre-season on pitkä, joten on hienoa päästä pelaamaan tosipelejä, kertoo Koskela.

– Vastustajasta emme juurikaan tiedä, mutta pääpaino on oman pelimme kehittämisessä. Saamme lisää pelaajia mukaan, kun Eetu Vertainen ja Kalle Katz tekevät paluun. David Browne jatkaa myös mukana ainakin seuraavat kaksi peliä.

Katso Toni Koskelan koko haastattelu otsikkokuvan videolta.

Lipunmyynti otteluun

Lipun hinnat otteluun ovat ennakkoon 10/5 € ja portilta 15/10 €. Stadionilla lipunmyynti tapahtuu Klubipäädyn sisäänkäynnin viereisestä lippuluukusta.

Kausikortilla ja Klubien Klubi -kortilla saa ennakkoon ostetuista normaalihintaisista pääsylipuista -50% alennuksen.

Osta lippu edullisesti ennakkoon: HJK.fi/liput »