Ennakko: Honka vs HJK

HJK päättää Suomen Cupin lohkovaiheen paikallispelillä Espoossa. 

Suomen Cupin lohkovoiton jo varmistanut Klubi palasi jälleen harjoittelemaan viime viikolla vietetyn loman jälkeen. Lauantaista asti treenanneella joukkueella on alla ehjä harjoitusviikko.

– Sama hyvä tekemisen taso on jatkunut ja kiva taas päästä pelaamaan, kommentoi päävalmentaja Toni Koskela.

Huomiseen Honka-matsiin joukkueella on käytössä suurin piirtein sama kokoonpano kuin edellisessä ottelussa. Bubacar Djaló jää mahdollisesti pois tästä ottelusta. Sen sijaan Enoch Banzan poisjäänti on varmistunut. Myös Antonio Regueroa lepuutetaan vielä. Henri Toivomäki on jo pystynyt vetämään täyden treeniviikon ja Santeri Väänäsen kuntoutuminen on edistynyt hyvään suuntaan. Pitkään sivussa ollut Joonas Vahtera on jo harjoituskunnossa, mutta ei vielä pelikunnossa

Honka on vastustajana hyvin erilainen kuin edellisen ottelun vastustaja IFK Mariehamn. Honka on hyvin organisoitu joukkue, joka tulee tarjoamaan kovan vastuksen. 

– On hyvä päästä katsomaan, miten pelimme on kehittynyt Inter-matsista. Ja kun kuitenkin puhutaan derbystä, haluamme ehdottomasti voittaa tämän pelin, vaikka lohkovoitto onkin varmistunut, kiteyttää Koskela.

Katso koko haastattelu ja Toni Koskelan ennakoinnit ottelusta otsikkokuvan videolta.

Honka vs HJK
27.2.2020 klo 15:00
Esport Arena, Espoo

Tiedote Hongalta (sic):

  • HJK-kannattajien sisäänkäynti Esport Arenan ensimmäisestä huoltoportista. (Pääovea edestäpäin katsottuna hallin vasemmalla reunalla ensimmäinen ovi).
  • Kokoontuminen em. ovelle/portille viimeistään 14:30.
  • Portilla turvatarkastus sekä lipuntarkastus
  • Normaalisti kiellettyjen asioiden lisäksi kiellettyjä ovat rumpujen ym. äänilaitteiden ja stonga-lippujen tuonti sisälle.
  • Ennen portille saapumista ja sisäänkäyntiä kannattaa käydä WC:ssä, koska kenttäkerroksessa ei ole WC-tiloja.
  • Kenttäkerroksessa ei saa nauttia kahvion- tai omia tarjoiluja. Kenttä kerroksessa ei ole kahvilaa.