Ennakko: IFK M vs HJK

Koskela: ”Joukkueen sitoutuminen ja työnteko on ollut korkealla tasolla.”

Sebastian Sorsa jututti Toni Koskelaa. Katso video!

IFK M vs HJK 
Su 1.11.2020 klo 17:30 
Wiklöf Holding Arena, Mariehamn

Klubin on treenannut viikon varsin odottavissa tunnelmissa. Tieto kauden päättymisestä runkosarjaan saatiin viime torstaina, joten HJK:lla on jäljellä enää kaksi ottelua, huominen ottelu Maarianhaminassa sekä päätöskierros, joka pelataan keskiviikkona 4.11.2020.

– Joukkueessa on ollut hyvä fiilis, totta kai. On ollut koko ajan, vaikka odotettiinkin, mitä tässä tapahtuu, ja pelit siirtyivät ja sillä tavalla pientä epätietoisuutta. Mutta vedettiin kova harjoitusviikko ja nyt sitten, kun päätöksiä tehtiin, on alettu valmistautumaan kahteen viimeiseen peliin, kertoo HJK:n päävalmentaja Toni Koskela

– Pakko sanoa, että jätkien sitoutuminen ja työnteko on ollut tosi korkealla tasolla – taas kerran, vaikka paljon on sattunut ja tapahtunut tämän kauden aikana!

Maarianhamina on aina vaikea paikka pelata, vaikka vanha, pieni nurmikenttä onkin nyt vaihtunut tekonurmeksi.

– Haluamme ilman muuta lopettaa kauden kahteen voittoon. Huomenna on se ensimmäinen näistä kahdesta pelistä. Maarianhamina ei ole missään nimessä ikinä helppo paikka jo matkustamistenkin vuoksi. Mutta voittoa lähdetään ilman muuta hakemaan.

Joukkueen pelaajatilanne on erinomainen näin kauden päättyessä. 

– Santeri Väänänen ja Matti Peltola ovat palanneet täyteen harjoitusvahvuuteen. Molemmilla tietysti pitkät poissaolot, joten pelit jatkuvat ensi vuonna.

– Ainoastaan Ferhan Hasani jää pois kahdesta viimeisestä ottelusta, mikä on sääli, koska kaikki näkivät, mikä lisä hän on meidän pallolliseen pelaamiseen.

Ottelu Maarianhaminassa alkaa huomenna sunnuntaina kello 17:30. Katso suora lähetys Ruudusta »