Ennakko: Klubi valmiina derbyyn

HJK valmistautui huomiseen otteluun viimeistelyharjoituksissa Talin hallissa.

HJK:lla on hyvä treeniviikko takana. Joukkue veti viimeistelytreenit Talin hallissa ja sai näin tuntumaa hallin olosuhteisiin. Hallin tekonurmi on uusi ja myös valaistusta on parannettu. 

Joukkueen kokoonpanossa ei tapahdu suuria muutoksia. Roni Peiponen, jota on kahdessa viime ottelussa kuormitettu enemmän, jättää tämän pelin väliin. Ferhan Hasani on liittynyt treenivahvuuteen ja on huomenna kokoonpanossa. Ivan Ostojićin pelilupaa ei saada vielä tähän otteluun.

– Odotus on, että saamme huomattavasti intensiivisemmän pelin ja että pääsemme intensiteetissä ja tunnetasolla lähemmäs sitä, mitä se Veikkausliigassa on, kertoo päävalmentaja Toni Koskela videolla.

– IFK:ssa on useampi pelaaja, jotka tykkäävät vähän hämmentää. Sitä kautta tunnetaso varmasti nousee. Tosi mageeta päästä jo helmikuussa pelaamaan tällainen peli. 

– Kaikin puolin me ollaan valmiita huomiseen derbyyn, kiteyttää Koskela.

HIFK vs HJK
1.2.2020 klo 13:30
Talin jalkapallohalli

Katso suora lähetys ottelusta: Ruutu+ »

Lisäys 31.1.2020 21:50:

HJK kannattajat tulevat katsomoon hallin vasenta puolta. Sisäänkäynti on hallin päästä olevasta ovesta. Ulkopuolella on kaksi siirtokäymälää. Vieraskannattajien katsomon viereen järjestetään pieni kärrymyyntikahvio.