Ennakko: Tel Aviv vs HJK

Toni Koskela: ”Kaikki on valmiina siihen, että haluamme parantaa edellisestä kohtaamisesta Maccabin kanssa.”

Katso videolta Toni Koskelan haastattelu!

Maccabi Tel Aviv vs HJK Helsinki
To 4.11.2021 klo 19:45
UEFA Europa Conference League – Bloomfield Stadium, Tel Aviv

Klubi kohtaa UEFA Europa Conference Leaguen neljännen kierroksen ottelussa israelilaisen Maccabi Tel Avivin torstaina 4.11. kello 19.45. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Elisa Viihde Viaplaysta ja V Sportin kanavilta.

Joukkue veti viimeistelytreenit ottelun tyylikkäällä päänäyttämöllä kesäisissä lämmöissä.

– Tänään tutustuimme stadioniin ja nurtsiin, ja kaikki on valmiina siihen, että haluamme parantaa edellisestä kohtaamisesta Maccabin kanssa, totesi päävalmentaja Toni Koskela harjoitusten jälkeen.

Koskelalle on varsin selvää, mitä HJK:n on parannettava viime kerrasta. 

– Meidän pitää olla pallon kanssa huomattavasti parempia. Jos annamme palloa pois niin helposti kuin viimeksi, joudumme puolustamaan ihan liikaa noin laadukasta vastustajaa vastaan. 

– Koska varmasti joudumme myös puolustamaan matalalla pitkiäkin hetkiä, niin meidän pitää yksinkertaisesti olla monella tapaa parempia siinä. Emme viimeksi saaneet minkäänlaista painetta vastustajan pallolliselle pelaajalle, ja sitä kautta vastustajan pallon liikuttaminen oli hyvin helppoa ja me jouduimme liikaa juoksemaan perässä.

– Nämä on kaksi peruspelaamiseen liittyvää asiaa, jotka meidän pitää parantaa, jotta pystymme haastamaan vastustajan paremmin.

Joukkueen valmistautuminen sujui Koskelan mukaan hyvissä tunnelmissa.

– Pieni miinus on Janne Sakselan pienet tuntemukset, mutta katsomme mikä on tilanne huomenna, päättää Koskela.