Ensimmäinen harjoitusottelu on varmistunut

Klubi pelaa harjoitusottelun tammikuussa Talin jalkapallohallissa. Vastustajana on latvialainen FK RFS. 

Tim Väyrynen - HJK Helsinki

Vuoden ensimmäinen harjoitusottelu pelataan tammikuussa. Vastustajaksi on varmistunut latvialainen FK RFS.

Ottelu pelataan lauantaina 18.1.2020 kello 13:00 Talin jalkapallohallissa*. Ottelu on avoin yleisölle ja sisään pääsee HJK:n kausikortilla 2020 sekä Klubien Klubi -kortilla. Irtolippuja otteluun ei myydä. Osta HJK:n kausikortti tästä: HJK.fi/liput »

Klubin joukkue on saanut kauden 2019 nyt päätökseen ja pääsee viettämään lomaa.

– Joukkue palaa loman jälkeen treeneihin 3. ja 4. päivä tammikuuta testien merkeissä. Loppiaisena on ensimmäiset joukkuetreenit ja vuoden ensimmäinen matsi päästään pelaamaan sopivasti parin viikon treenien jälkeen. Siitä on hyvä jatkaa kohti Suomen Cupia, kertoo päävalmentaja Toni Koskela.

FK Rīgas Futbola Skola eli FK RFS on Latvian pääsarjajoukkue ja Latvian hallitseva cup-mestari. Latvian liigassa 2019 joukkue sijoittui toiseksi. 

Joukkuetta valmentaa liettualainen Valdas Dambrauskas, joka on saanut valmennusoppinsa Englannissa ja työskennellyt muun muassa Fulhamin, Manchester Unitedin ja Brentfordin nuorisoakatemioissa. Ennen RFS-pestiään hän on ollut päävalmentajana FK Ekranasissa ja ja Žalgiris Vilniusissa. Joukkueen paras maalintekijä kuluneella kaudella oli itävaltalainen Tomaš Šimkovič.

* Mikäli sääolosuhteet sallivat ottelu saatetaan siirtää Telia 5G Arenalle.