Erikoinen arpa: Klubin Mestarien liigan jatkopolku selvillä

Plzeňin jälkeen HJK kohtaa joko Mariborin tai Sheriff Tiraspolin Mestarien liigan karsinnassa. Mikäli tie veisi Plzeňin jälkeen Eurooppa-liigan karsintaan, vastus olisi edelleen joko Maribor tai Sheriff!

HJK:n tie lohkovaiheesee 2Q 2022
HJK:lla on viime kesän tapaan nyt kolme ”ottelupalloa” lohkovaiheeseen.

Uefa arpoi maanantaina HJK:n seuraavat mahdolliset vastustajat eurokentillä Mestarien liigan tai Eurooppa-liigan karsinnassa, ja arvontatulos oli tällä kertaa varsin erikoinen.

HJK-Plzeň-otteluparin voittaja kohtaa Mestarien liigan karsinnan 3. kierroksella joko slovenialaisen NK Mariborin tai moldovalaisen Sheriff Tiraspolin. HJK/Plzeň pelaa vieraissa 2. tai 3. elokuuta ja kotiottelun tiistaina 9. elokuuta.

HJK–Plzeň-parin häviäjän pelit jatkuvat Eurooppa-liigan karsinnassa. Ja tässä vaiheeessa arvontaa leuat loksahtivat HJK:n toimistolla. Pallot osuivat siten, että HJK/Plzeň-parin häviäjä kohtaa Eurooppa-liigan karsinnassa häviäjän niin ikään otteluparista Maribor–Tiraspol! HJK/Plzeň pelaa Eurooppa-liigan karsinnassa vieraissa 4. elokuuta ja kotikentällä 11.8.

Yhteenveto:
– HJK ja Plzeň kohtaavat Bolt Arenalla keskiviikkona 20.7. klo 19 ja Tshekissä tiistaina 26.7. klo 20 Suomen aikaa.
– HJK:n 3. eurokierroksen kotipeli on joko tiistaina 9. elokuuta tai torstaina 11. elokuuta. Liput tähän otteluun tulevat myyntiin, kunhan pelin päivämäärä (ja vastustaja) on 26.7. jälkeen selvillä.