Fabian Serrarens Klubiin

Hollantilainen kärkipelaaja Fabian Serrarens liittyy Klubin vahvuuteen. – Serrarens: ”Haluan pelata hyökkäävää jalkapalloa, voittaa pelejä ja menestyä.”

Katso video!

HJK ja Fabian Serrarens ovat solmineet sopimuksen, joka kattaa kauden 2022 ja sisältää option seuraavasta kaudesta.

Serrarens on 30-vuotias hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan myös kymppipaikalla. Serrarens on pelannut yhtä Puolassa vietettyä kautta lukuunottamatta koko uransa Hollannissa. Kotimaassaan hänelle on kertynyt toiseksi korkeimmalla sarjatasolla yhteensä 225 ottelua, joissa on syntynyt 56 maalia ja 38 maaliin johtanutta syöttöä. 

Kaudella 2018-19 Serrarens pelasi Hollannin pääsarjassa Graafschapin joukkueessa, jossa mies iski 27 peliin seitsemän maalia ja antoi kaksi maalisyöttöä. Isokokoinen ja taitava Serrarens on edustanut nuorempana muun muassa suurseura Ajaxin organisaatiota. 

Serrarens on seurannut HJK:ta jo pidemmän aikaa. 

– Olen tutkinut netistä HJK:ta ja Helsinkiä kaupunkina. HJK on jopa Hollannissa iso nimi, mutta se on myös ainoa suomalainen seura, jonka tiedämme, hän kertoo. 

Serrarens uskoo sopivansa Klubiin loistavasti. 

– Olen keskustellut seuran kanssa jo pitkään. Haluan pelata hyökkäävää jalkapalloa, voittaa pelejä ja menestyä. Uskon, että HJK sopii minulle sen takia täydellisesti, Serrarens tunnelmoi.

Welcome to HJK, Fabian!