FC Barcelona saapui Helsinkiin perjantai-iltana

FC Barcelona lensi Helsinkiin perjantai-iltana 20 pelaajan voimin. Mukana Olympiastadionilla lauantaina pelaavassa ryhmässä ovat mm. maajoukkuetähdet Andrés Iniesta, Gerard Piqué, Sergio Busquets ja Jordi Alba. Illalla pidetyssä mediatilaisuudessa puhuivat joukkueen kapteenistoon valittu Busquets ja puolustajalupaus Martín Montoya. 

  • On mukava olla ja pelata täällä. Se on kunnia. Toivotaan, että sää on hyvä. Yritämme tietenkin voittaa ottelun ja toivottavasti myös antamaan yleisölle hyvän esityksen, kertoi Busquets.

– Meillä ei ole hirveästi kokemusta Suomesta, mutta mitä olemme nähneet kaupungista, niin se näyttää mukavalta, totesi Montoya.

Monien pettymykseksi Helsinkiin saapuneessa joukkueessa ei ole mukana Lionel Messiä. FC Barcelonan varapuheenjohtajiin kuuluva Jordi Mestre kertoi illan tilaisuudessa päätöksestä jättää hyökkääjä kotimaan kamaralle.

  • Messi aloitti harjoitukset vasta tällä viikolla, joten valmentajat päättivät, että hän jää Barcelonaan, jossa hänellä on oma erikoisohjelma.  Hän harjoittelee siellä aamuisin ja iltaisin, jotta pääsee täyteen kuntoon. Joten valmentajat suosittelivat tänään aamulla, että hän jättää pitkän reissun väliin. Se on parempi hänelle ja seuralle, ilmoitti Mestre YLEn haastattelussa.

Mestren mukaan joukkue on saapunut Helsinkiin voitto mielessään. 

– Haluamme aina voittaa, se on seuramme periaate. Pelaammepa sitten harjoitusotteluita tai mestaruusotteluita, haluamme aina voittaa. Pelaamme ensi kertaa Suomessa, joten olisi hienoa voittaa täällä.

 

FC Barcelona Helsingissä:

Ter Stegen, Bravo, Masip, Montoya, Pique, Bartra, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro, Deulofeu, Ie, Grimaldo, Samper, Halilovic, Munir, Sandro.

 

HJK – FC Barcelona lauantaina Olympiastadionilla kello 17.00 alkaen. Lisäohjeet otteluun tulijoille TÄÄLTÄ.