FC Inter–HJK keskiviikkona jo klo 14

SJK, Ilves ja KuPS saapuvat Boltille harjoituspeleihin maaliskuussa.

Perparim Hetemaj, Dejan Iliev - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

Ylihuomenna keskiviikkona pelattava FC Interin ja HJK:n Liigacup-kohtaaminen on siirretty pelattavaksi jo klo 14. Koska luvassa on kireää pakkasta, myös pelipaikaksi on vaihtunut ulkokentän sijaan halli eli LähiTapiola Areena Turun Impivaarassa.

HJK:n Veikkausliigajoukkue viettää intensiivisen Espanjan-leirin jäljiltä alkuviikon pääosin talvihuilia. Siten Turkuun matkaa kokoonpano, joka on vahvasti HJK Klubi 04 -painotteinen. Veikkausliigajoukkueesta ovat mukana Dejan Iliev, Oliver Pettersson ja Santeri Hostikka sekä liigajoukkueen matkassa koko talven olleet Liam Möller, David Ezeh ja Niilo Kujasalo.

HJK on lisäksi sopinut kolme harjoitusottelua pelattavaksi Bolt Arenalla ennen Veikkausliiga-kauden alkua: 

Ke 8.3. SJK klo 17.00
La 11.3. Ilves klo 16.00
Pe 24.3. KuPS klo 14.30

Lipunmyynnin alkamisesta treenipeleihin tiedotetaan myöhemmin. Viime kausien tiukan kiistakumppanin KuPS:n visiitti on katsojien kannalta harmilliseen kellonaikaan, mutta alkamisaika on iltapäivällä kuopiolaisvieraiden toiveesta.

Kaikki kolme ottelua ovat nähtävissä myös HJK TV:ssä. Ja luonnollisesti maaliskuussa otteluilla on myös takatalvivaraus – kova pakkanen tai metrinen kinos saattavat estää pelaamisen.

– Nyt sovittujen lisäksi kalenterissa on tilaa vielä parille muulle pelille, joko Liigacupien jatkopeleille tai muille harjoitusmatseille, joihin toivottavasti saadaan kansainvälisiä vastustajia, toteaa päävalmentaja Toni Koskela.

Veikkausliiga starttaa Boltilla keskiviikkona 5. huhtikuuta Honkaa vastaan klo 18.