FC Lahti niukasti parempi harjoitusottelussa

Koskela: ”Tulokseen ei voi olla tyytyväinen, mutta monelta osin on hyvä lähteä kohti ensi viikon sarja-avausta.”

Filip Valencic - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola
Filip Valenčič

HJK vs FC Lahti 1-2

Katso kooste ottelusta!

HJK:n viimeinen harjoitusottelu ennen Veikkausliiga-kauden alkua päättyi vierasvoittoon. FC Lahti oli tehokas muutamassa paikassaan ja aiheutti Klubille vuoden toisen tappion.

– Peli oli periaatteessa täysin kontrollissa, mutta vastustaja teki tehokkaasti maalin lähes joka kerta, kun viimeisellä kolmanneksella kävivät, totesi HJK:n päävalmentaja Toni Koskela ottelun jälkeen.

Matti Peltola - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola
Matti Peltola

FC Lahden avausmaali syntyi vierailijoiden lähes ensimmäisestä hyökkäyksestä, kun Javi Hervas keskitti pallon maalille, josta Chinedu Geoffrey ohjasi pallon ohi Klubin maalia vartioineen Hugo Kedon.

Atom Tanaka - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola
Atom Tanaka

Toisella puoliajalla Klubi tasoitti ottelun. Filip Valenčič antoi kulmapotkun ja Miro Tenho pääsi puskemaan pallon kohti maalia. Lahden maalivahti Antonio Reguero torjui, mutta paalupallon Tenho ohjasi kauniisti yläkulmaan.

Bubacar Djaló - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola
Bubacar Djaló

Lahti siirtyi uudestaan johtoon 67. minuutilla, kun Jasin Assehnounin antama sivuvapari leijui yli Hugo Kedon suoraan maaliin. Enempää maaleja ei tehty, joten ottelu päättyi lukemiin 1-2.

Miro Tenho - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola
Miro Tenho

– Hyökkäyspelaamisemme ei ollut kokonaisuudessaan yhtä sujuvaa kuin viime aikoina. Loimme  silti loimme ok-määrän maalipaikkoja ja olimme  monet kerrat boksin sisällä, mutta tänään ei viimeiset syötöt ja kosketukset tai laukaukset löytäneet perille, harmitteli Koskela.

– Luonnollisesti tulokseen emme ole tänään tyytyväisiä ja peliesitystäkin voimme parantaa, mutta monelta osin on hyvä lähteä kohti ensi viikon sarja-avausta.

Toni Koskela - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola
Toni Koskela

HJK avaa Veikkausliigan ensi lauantaina 24.4.2021 kotiottelulla FC Honkaa vastaan. Ottelu pelataan Bolt Arenalla kello 15:00 alkaen. Suora lähetys ottelusta on katsottavissa Ruudusta.

Roope Riski - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola
Roope Riski