Ford, FordStore Laakkonen Helsinki ja HJK jatkavat ja laajentavat yhteistyötään

Ford, FordStore Laakkonen ja HJK jatkavat kaksi vuotta kestänyttä yhteistyötään uudella kaksivuotisella sopimuksella. Uudelle kaudelle sopimukseen on HJK:n miesten edustusjoukkueen lisäksi sisällytetty myös naisten edustusjoukkue ja Klubi 04. Katsojille yhteistyö näkyy mm. HJK:n ottelutapahtumissa ja erilaisissa markkinointitoimenpiteissä. Yhteistyön päätavoitteena on edelleen kasvattaa FordStore Laakkosen ja Ford-merkin tunnettuutta ja näkyvyyttä pääkaupunkiseudulla.

Vahvojen brandien yhteistyö on ollut luontevaa. Ford on yksi suosituimmista ja myydyimmistä automerkeistä Suomessa ja laaja Ford-mallisto tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen kokoluokkaan ja tarpeeseen niin henkilö- että hyötyöajoneuvoissa. Koko Fordin mallisto kuuluu Lippulaivaliike FordStore Laakkosen valikoimaan, mukaan lukien RS-mallit, Vignale-mallisto ja ikoninen Ford Mustang. HJK on 28-kertainen jalkapallon Suomen mestari, jonka riveissä pelaa ja on pelannut useita lajin suomalaisia legendoja.

– Uskomme, että yhteistyö Suomen menestyksekkäimmän ja kansainvälisillä pelikentillä parhaiten pärjänneen jalkapallojoukkueen kanssa tuo meille edelleen kanavia lähestyä uusia kohderyhmiä. Henkilökuntamme uudessa FordStore-liikkeessämme Herttoniemessä on valmiina palvelemaan koko HJK-perhettä, sanoo Laakkosen autokonsernin Ford-liiketoimintajohtaja Pekka Soisalo.

– Yhteistyömme kahden edellisen vuoden aikana on ollut luontevaa ja olen vakuuttunut, että myös jatkossa saamme kaikki siitä etua yhteistyön vielä laajentuessa ja kehittyessä. Erityisesti yhteistyön laajeneminen tukemaan enemmän myös junioritoimintaa sopii myös yrityksemme arvoihin, toteaa Oy Ford Ab:n toimitusjohtaja Hannu Pärssinen.
?
– Laakkonen ja Ford ovat meille mieluisat yhteistyökumppanit. Laakkosen kanssa hyvä yhteistyö saa jatkoa ja Ford osaltaan lisää mahdollisuuksia ja tuo positiivista lisäarvoa kokonaisuudelle. Ford ja Fordstore Laakkonen tekevät HJK:n ja sen lähipiirin sekä jatkossa myös junioreiden vanhempien autohankinnat helpoksi. Asiat hoituvat asiantuntemuksella, jatkaa HJK:n varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen.

Veikkausliigassa HJK on jälleen yksi vahvimmista ennakkosuosikeista. Kausi alkaa lauantaina 8. huhtikuuta ottelulla HJK-Ilves. Ford ja FordStore Laakkonen ovat mukana kauden avauspelistä lähtien.

Lisätietoja:
Varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen, HJK, puh. 040 043 8566 tai [email protected]
Ford Liiketoimintajohtaja Pekka Soisalo, Laakkonen autokonserni, puh. 040 0524775 tai [email protected]
Toimitusjohtaja Hannu Pärssinen, puh. 040 502 2655 tai [email protected]