Fowler: ”Paineet vastustajalla”

– Tunnelma on ollut hyvä. Meillä ei ole paineita, vaan ne ovat Partizanin puolella. Joukkue on pysynyt terveenä ja luottavaisena, ainoastaan Danny on harmittavasti poissa kokoonpanosta, Cheyne Fowler kertoo tunnelmat Belgradista.
HJK matkusti Serbian pääkaupunkiin maanantai-iltana. Tiistai on sujunut joukkuepalaverin ja levon merkeissä. Pelipaikkana toimivalle Stadion Partizanalle raitapaidat pääsevät harjoittelemaan tiistai-iltana.
– Sää on ollut sopivan lämmin. Ja varmasti vielä vähän viilenee iltaa myöten. Harjoittelemme tiistaina illalla, joten saamme esimakua keskiviikkoillan tunnelmasta.
Joukkueen palaverissa tiistaina käytiin läpi vastustajaa. Serbian moninkertainen mestari ja taannoin myös Mestareiden liigassa esiintynyt Partizan tiedetään vahvaksi joukkueeksi, mutta ei voittamattomaksi.
– Partizan on teknisesti erittäin taitava joukkue. He ovat myös hyvin aggressiivisesti hyökkäävä joukkue. Uskon, että meille löytyy mahdollisuus iskeä, silloin kun he eivät ole täysin keskittyneitä omaan puolustuspelaamiseensa. Meillä tärkeintä on tietenkin pitää koko joukkue tiiviinä pakkana puolustuksessa ja hyökkäyksessä.
– Mutta kuten sanoin, paineet eivät ole meillä, vaan vastustajalla.
Mestareiden liigan 3. karsintakierroksen 1. osaottelu, Belgrad
FK Partizan-HJK
Ke 28.7. klo 21.45 Suomen aikaa