Gnistanin ensivierailu täyttää Boltin keskiviikkona

Toni Korkeakunnaksen ja Jukka Raitalan paluut Töölöön värittävät kauden ensimmäistä paikallispeliä.

Paikallispeli edessä, tietävät Lingman & Pallas.

HJK–Gnistan
Ke 22.5. klo 18:00
Veikkausliiga – Bolt Arena, Helsinki 

HJK:n uusvanhan päävalmentajan ensimmäinen työnäyte vs Oulunkylän sarjanousukkaan ensivierailu Bolt Arenalle. Toppariystävykset Joona Toivio ja Jukka Raitala ensimmäistä kertaa vastakkaisilla puolilla Veikkausliigassa. Yskähdellyt Klubi vs KuPS:lta sunnuntaina pisteen niistänyt Kipinä. 

Erinomaisen kihelmöiviä ovat lähtökohdat Klubin keskiviikon paikalliskotiotteluun, joka myynee Boltin täyteen jo tiistain aikana – hankithan siis lippusi tai Ruutu-katselutunnuksesi ajoissa! Ruudun ennakkostudio alkaa jo klo 17.15.

Joukkueet kohtasivat helmikuun alussa Talissa Liigacupissa. HJK kirjautti silloin 2–1-voiton Anthony Olusanyan ja Topi Keskisen vasurimaaleilla. 

100-vuotias Idrottsföreningen Gnistan aloitti historiansa ensimmäisen Veikkausliiga-kauden väkevästi kukistamalla Interin ja Ilveksen. Voitoista jälkimmäinen tuli melkoisella tuloksella 4–6. 

Seuraavalla viikolla, huhtikuun puolivälissä, Kipinä kieputti vielä murskavoiton VJS 2:sta Suomen Cupissa, kunnes voittoputki katkesi tylysti: Seurasi kolme peräkkäistä liigatappiota kärkipään VPS:lle, SJK:lle ja Hakalle sekä kaiken huipuksi myös Kakkosen VJS:lle Cupissa.

Ensin voittoja, sitten tappioita – joten nyt nousijalla on vuorossa tottakai tasapeliputki. Pisteet ovat menneet jakoon AC Oulun ja KuPS:n kanssa.

Mutta keskiviikkona ei peruutuspeiliin katsele kumpikaan joukkue, kun jaossa on kauden ensimmäinen Helsingin herruus.

Katso Santeri Hostikan haastattelu.

HJK kärsi perjantaina kauden ensimmäisen kotitappionsa lisäksi ikävän loukkaantumisen. Brooklyn Lyons-Foster on jalkavamman vuoksi sivussa peleistä arviolta pari kuukautta. Sen sijaan Santeri Hostikka, Atom ja Aapo Halme ovat palanneet joukkueharjoituksiin. 

Aapo Halme on täysillä mukana taas.

Edustuksen pelaajista pelituntumaa hakee tänään HJK Klubi 04:n kotipelissä JJK:ta vastaan Niilo Kujasalo. ”Nipa” pelasi Nollanelosen kanssa Ykköstä myös viikonloppuna Vaasassa ja iski maalin komeassa 5–0-vierasvoitossa. Tiistaina klo 18.30 starttaava Klubi 04–JJK on katsottavissa suorana lähetyksenä HJK TV:stä

Kasto fysiikkavalmentaja Joni Ruuskasen haastattelu.