Haikea juhlailta torstaina – moni pelaaja Boltilla viimeistä kertaa HJK-paidassa 

Torstaina klo 19.45 pelattavaan Konferenssiliigan HJK–Aberdeen-otteluun on vielä saatavana lippuja. 

Maagiset eurooppalaiset illat ja HJK:n lohkovaiheen sekä Perpan uran viimeinen kotiottelu – mitä mainioimpia syitä uhmata talvea ja suunnata Boltille torstaina.

Pelipäivä on osuvan kliseen mukaan juhlapäivä. Ja juhlaan on syytä nytkin, kun Klubin vuoden viimeinen kotiottelu koittaa torstai-iltana Aberdeeniä vastaan klo 19.45.

Pakkasilmaan sekoittuu juhlatunnelman lisäksi annos haikeutta. Joulukuussa Klubi pelaa Konferenssiliigaa vielä Kreikassa, mutta Aberdeen-koitos on monelle pelaajalle (ainakin toistaiseksi) viimeinen HJK:n kokoonpanossa kotiyleisön edessä Bolt Arenalla. 

Tällä hetkellä tiedämme varmuudella, että Perparim Hetemaj lopettaa peliuransa ja ryhtyy valmentajaksi, Roope Riski siirtyy Ilvekseen ja Aleksi Paananen Ouluun. Heistä Riskiä ei enää nähdä loppukauden peleissä kokoonpanossa, mutta torstaina maalikuningas jännittää toki peliä Boltilla. 

Myös ainakin kesän siirtoikkunassa Klubiin loppukauden vahvistukseksi tulleiden Niko Hämäläisen, Filip Rogićin ja Kristopher Da Gracan aika Klubissa päättyy PAOK-pelin jälkeen. Muitakin sopimuksia umpeutuu kauden päättyessä – pelaajista osan kanssa neuvottelut jatkosta jatkuvat.

Klubista kasvetaan joka vuosi kohti isompia ympyröitä. Niinpä hyvästeltävien listalle voidaan melkoisella varmuudella lisätä esimerkiksi sopimuksensa viimeistä vuotta pelaava Matti Peltola, jonka katse on ensi kaudeksi kohti kansainvälisiä kenttiä. 

Lisäksi mestaripäävalmentaja Toni Korkeakunnas johdattaa ainakin tällä erää HJK:n viimeistä kertaa kotiyleisön eteen.

Yllä mainitut nimet, itse pelistä puhumattakaan, ovat enemmän kuin pätevä syy saapua lämpimästi pukeutuneena kohti Töölön valoja ja maagisia eurooppalaisia lohkoiltoja, sillä Aberdeen-otteluun on vielä myynnissä lippuja. Kiittäkäämme upeita miehiä yhteisistä vuosista ja yhdessä koetuista elämyksistä kannustamalla Klubi vuoden viimeiseen kotivoittoon!