Haka kaatui selvin lukemin

Klubi pelasi vauhdikasta jalkapalloa ja voitti FC Hakan murskalukemin 4-0.

Katso kooste ottelusta!

HJK vs HAKA 4-0

HJK kohtasi harjoitusottelussa Hakan toistamiseen tänä vuonna. Tammikuussa pelattu ottelu päättyi niukkaan 1-0 voittoon. Tänään Bolt Arenalla Klubi ei säälinyt vastustajaa vaan takoi tauluun komeat 4-0 lukemat.

– Alun jälkeen päästiin paremmin peliin mukaan ja mitä pidemmälle peli eteni, niin sitä paremmin löydettiin ja hyödynnettiin tiloja, joita kentällä oli, kertoi HJK:n päävalmentaja Toni Koskela.

Daniel O’Shaughnessy - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola
Daniel O’Shaughnessy

HJK:n ensimmäisen maalin viimeisteli tänään jälleen maajoukkueeseen valittu Daniel O’Shaughnessy. Ottelun 31. minuutilla HJK sai kulmapotkun, jonka jälkitilanteessa Lucas Lingman keskitti vasemmalta komean pallon vitosen viivan tuntumaan, josta paikalle juossut O’Shaughnessy pääsi vapaasti puskemaan pallon maaliin.

Toisella puoliaika on Klubilta vahva. Ottelun 60. minuutilla Atom Tanaka syötti linjan taakse David Brownelle rangaistusalueen sisään. Browne kaadettiin, ja tuomari osoitti välittömästi pilkkua. Lucas Lingman asettui pallon taakse ja laukoi varmasti pallon maaliin. Lukemat 2-0.

Lucas Lingman - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola
Lucas Lingman

Kauan ei ehtinyt kulua, kun HJK jälleen pakoitti Hakan matalaan blokkiin. Lingmanin loisto keskitys linjan taakse löysi David Brownen, joka ohjasi pallon säärellään maaliin. Klubi johti jo 3-0.

Neljännen maalin ottelun 86. minuutilla viimeisteli vaihdosta peliin tullut nuori Anthony OlusanyaLuis Murillo keskitti vasemmalta laidalta, ja Olusanya puski puolustuslinjan keskeltä loppulukemiksi 4-0. Maali oli FF Jaron kasvatti Olusanyan ensimmäinen HJK-paidassa.

Voittoa varjostivat kuitenkin harmilliset loukkaantumiset. Jo 12. minuutilla laitapakki Joel Untersee joutui jättämään ottelun kesken. Toisella jaksolla juuri vaihdosta tullut Riku Riski otettiin varotoimenpiteenä vaihtoon.

– Kaiken kaikkiaan suht hyvä peli meiltä. Iso määrä maalipaikkoja, neljä tehtyä ja vihdoin saatiin pidettyä myös nollapeli. Kaiken kaikkiaan suht hyvä peli meiltä, tiivisti Koskela ottelun saldon.

HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola

HJK vs HAKA 4-0 (1-0)

31’ 1-0 O’Shaughnessy
61’ 2-0 Lingman (rp)
64’ 3-0 Browne
86’ 4-0 Olusanya

Katso kooste ottelusta otsikkokuvan videosta!