Hamata huolehtimaan HJK-pelaajien ravitsemuksesta

Hamata ja HJK solmivat pitkän tähtäimen yhteistyösopimuksen.

Hamata tulee toimittamaan HJK:n miesten edustusjoukkueen urheilutuotteet vastasolmitun sopimuksen myötä. Hamata Oy on helsinkiläinen itsenäinen maailmankuulujen Herbalife Nutrition tuotteiden jälleenmyyjä. Herbalife Nutritionin laadukkaat urheilujuomat ovat jo nyt Klubin pelaajilla kovassa käytössä. 

Yhteistyö tähtää korkealle ja tarkoituksena onkin solmia tiivis kumppanuus, joka palvelee molempien tavoitteita pitkällä tähtäimellä. 

Kumppanuuden suuntaa ohjaa molempien tahojen jakama vastuullinen arvomaailma. Hamatan omistajien, Kristiina ja Veli-Matti Talan mukaan juuri HJK:n arvopohja antoi tarvittavan sysäyksen yhteistyön aloittamiseksi.

– Meille on Hamatassa todella innostavaa olla tukemassa liikunnan ja hyvinvoinnin edistämistä. HJK on seurana ja yhteisönä moniulotteinen ja vastuullinen toimija, jonka kautta tarjoutuu aivan uusi ulottuvuus vaikuttaa meille tärkeisiin asioihin. Olemme todella iloisia, että edustusjoukkueen pelaajat käyttävät Herbalife Nutrition tuotteita, sillä tiedämme niiden olevan todella kovaa tasoa, niin kuin Klubikin on, Veli-Matti Tala hymyilee.

– Haluamme auttaa ihmisiä olemaan yksinkertaisesti parempia versioita itsestään. Huippu-urheilulla ja liikunnalla on valtava merkitys ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kun siihen yhdistetään paras mahdollinen ravitsemus Herbalife Nutrition tuotteiden avulla, ovat tulokset varmasti erinomaisia. HJK-yhteistyö tuo loistavalla tavalla esille agendaamme terveellisten elämäntapojen edistäjänä, Kristiina Tala luonnehtii.

Hamatan edustamat Herbalife Nutrition tuotteet ovat jalkapallomaailmalle tuttuja tuotteita, joita käytetään lukuisissa joukkueissa ympäri maailmaa. 

Myös HJK:n myyntijohtaja Esko Villman on yhteistyöstä mielissään.

– Olen käynyt keskusteluja Kristiinan ja Veli-Matin kanssa jo pitkään ja nyt, kun ravitsemuskumppanuuden osalta aukesi uusi mahdollisuus tälle vuodelle, oli luontevaa aloittaa neuvottelut Hamatan kanssa. HJK on arvovalintojen esikuva, jossa vastuullisuus nousee yhdeksi tärkeimmistä teemoista. On mahtavaa saada Hamatan kaltainen saman arvopohjan eteen töitä tekevä toimija mukaan tarinaamme. Hamatan edustamat Herbalife Nutrition tuotteet ovat erittäin laadukkaita urheilijoiden ravitsemiseen ja olen varma, että niiden avulla pelaajat lentävät tänä vuonna kentällä, hymyilee Villman.

HJK:n joukkue on ottanut Hamatan tarjoamat Herbalife Nutrition tuotteet käyttöön harjoittelujaksollaan ja ensimmäiset tulokset nähtiin viime lauantaina, kun kausi pyörähti käyntiin toden teolla kotiottelussa Honkaa vastaan. Klubin pelaajien jalka olikin lennokas ja ensimmäinen ottelu voitettiin hienosti 4–2.