Hän on täällä taas!

Kauden 2019 maalikuningas palaa Klubiin!

Filip Valenčič - HJK Helsinki. Photo: @ Jussi Eskola

HJK ja Filip Valenčič, 28, ovat tehneet sopimuksen, joka kattaa kauden 2021. Sopimuksessa on optio kaudesta 2022.

– Filip on monikäyttöinen hyökkäyspään pelaaja, joka tuo maaliuhkaa ja laatua etenkin viimeisiin ratkaisuihin hyökkäyskolmanneksella. Hänen ominaisuudet täydentävät hyvin nykyistä pelaajaryhmäämme ja hienoa, että saimme kiinnitettyä hänet heti kauden alusta mukaamme, kertoo HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

Filip Valenčič tuli Klubiin elokuussa 2017 PS Kemistä. Erinomaisen kauden päätteeksi hän voitti Klubissa Suomen mestaruuden, ja hänet valittiin kauden Veikkausliigapelaajaksi. Kauden 2018 kesällä Valenčič siirtyi norjalaiseen Stabækiin, jossa hän pelasi sekä ykkös- että kakkosjoukkueessa. 

Kauden 2019 Valenčič pelasi lainasopimuksella jälleen Suomessa FC Interissä ja voitti maalikuninkuuden 16 maalillaan. Syyskuussa 2020 hän purki sopimuksensa Stabækin kanssa ja palasi Interiin, josta hän nyt tekee paluun HJK:n paitaan.

– Olen todella iloinen paluustani ja että pääsimme sopimukseen. Haluan kiittää seurassa kaikkia, jotka auttoivat tekemään tämän mahdolliseksi, kertoo Filip Valenčič.

– Aion tehdä kaikkeni, jotta voimme toistaa tuplan, liigan ja cupin mestaruuden, ja että pääsemme pitkälle Euroopan kentillä. Terveiset kaikille kannattajille. Tästä tulee hieno vuosi. Nautitaan tästä yhdessä!

Tervetuloa takaisin Klubiin! Dobrodošel nazaj, Filip!

Filip Valenčič - HJK Helsinki. Photo: @ Jussi Eskola