Hauhia ja Dema vahvistamaan HJK:ta

Hauhia, 25, siirtyi helmikuun alussa Tanskan ykkösdivisioonan Akademisk Boldklubiin puolen vuoden sopimuksella. Kaikkiaan 158 Veikkausliigaottelua Suomessa pelannut Hauhia on edustanut urallaan myös Lahden Reipasta, Pallo-Lahtea ja FC Kuusysiä ja FC Lahtea.
Hauhian sopimus kestää kuluvan kauden loppuun.
Keskikenttäpelaaja William de Mattia eli Dema, 27, siirtyi kuluvan kauden maaliskuussa porilaisjoukkue PoPa:sta lainasopimuksella TamU:n riveihin.
Deman sopimus on voimassa ensimmäisessä vaiheessa elokuun ajan. Miehen oikeudet omistaa edelleen PoPa, joka on hyväksynyt, että Dema siirtyy TamU:sta HJK:hon lainalle elokuun ajaksi.
Kuluvalla kaudella brassitaituri on ehtinyt pelata 15 Veikkausliiga ottelussa, iskeä niissä kaksi maalia ja syöttää viisi.
– Mikko Hauhia tuo meille lisää vaihtoehtoja puolustukseen ja erityisesti oikean puolustajan tontille. Rafinha on pelannut lähes kaikki pelit alusta loppuun, joten Mikko tuo tarvittavaa lisäenergiaa sinne. Mikko on myös joukkueelle tuttu mies. Dema puolestaan on uudempi tuttavuus, mutta erittäin potentiaalinen. Hän tuo tarvittavaa vahvistusta keskikentälle, jossa olemme kärsineet loukkaantumisista. Uskon, että Dema sopii tyyliltään hyvin joukkueeseen: hän on taitava, nopea ja hyvä syöttelijä, HJK:n päävalmentaja Antti Muurinen sanoo.