Heli Annala vahvistamaan HJK:n viestintää

HJK:n viestintä vahvistuu entisestään Heli Annalan liittyessä seuraan. Annala tulee vastaamaan jatkossa HJK ry:n sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Annala tulee olemaan oleellisessa roolissa myös seuran yhteistyökumppanitoiminnassa.

Heli Annala - HJK Helsinki

– HJK:n viestintä on ottanut isoja askelia eteenpäin viimeisten vuosien aikana ja on upeaa saada viestinnän monipuolinen ammattilainen Heli Annala täydentämään tätä tärkeää työtä, kertoo HJK ry:n toiminnanjohtaja Timo Muurinen.

Yhtenäinen, kunnianhimoinen ja perinteikäs seura tarvitsee selkeää ja toimivaa sisäistä viestintää, mutta myös avointa vuoropuhelua eri sidosryhmien kanssa. HJK:n tavoitteena on myös tuottaa entistä laadukkaampaa ja monipuolisempaa sisältö seuran yhteistyökumppaneille.

– 2020-luvun seuraviestintä on monikanavaista sekä vuorovaikutteisempaa ja alati muuttavassa maailmassa reagointiaika on lyhyempi ja viestinnän pitää olla paljon nopeampaa. Olemme seurana pyrkineet vastaamaan tähän tarpeeseen tekemällä kaksi vuotta sitten päätöksen päätoimisen viestintäresurssin palkkaamisesta sekä nostamalla laadukkaan viestinnän yhdeksi strategiatason tavoitteista, Muurinen taustoittaa.

Nyt Klubiin liittyvällä Annalalla on kattava kokemus muun muassa sisäisen viestinnän ja arvoviestinnän kehitystyöstä. Hän siirtyy Klubiin Turusta, jossa on vastannut viime vuosina mm. FC Interin juniori- ja edustustoiminnan viestinnästä ja markkinoinnista.

– Tartun innolla HJK:n tarjoamiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Oli kyse urheilutoiminnasta tai viestinnästä, arvostan sitä tavoitteellista otetta, jolla Klubissa näihin teemoihin tartutaan. On hienoa päästä osaksi tällaista yhteisöä, Annala summaa.

Annala on liittynyt seuraan kuluvalla viikolla.