Henri Määtän työt HJK:ssa ohi

Määttä toimi HJK:n scouting-tiimissä neljän vuoden ajan.

Neljän vuoden ajan HJK:n scouting-tiimissä toiminut Henri Määttä ei jatka seuran palveluksessa. 

– On ollut suuri kunnia työskennellä Suomen suurimmassa organisaatiossa neljän kauden ajan. Joka vuosi on pitänyt parantaa edellisestä, ja se on kehittänyt meitä kaikkia. Projekti venähti alkuperäisesti suunnitelmasta vuodella, mutta lähes jokaisesta hetkestä olen nauttinut. Hyvillä mielin jätän seuran uusiin käsiin, koska viime vuodet ovat olleet varsin menestyksekkäitä, Määttä toteaa. 

– Kiitos (Aki) Riihilahdelle ja (Miika) Takkulalle, että luotitte. Yhdessä urheilujohdon ja valmennuksen kanssa saimme kehitettyä ja viritettyä sekä data-analyysin että scouting-prosessin tappiin. Olen päässyt ilolla seuraamaan nuorten suomalaisten pelaajien esiinmarssia. Muun muassa Casper Terho, Santeri Väänänen, Matti Peltola ja Topi Keskinen ovat päässeet aikaisessa vaiheessa pelaamaan kovia europelejä ja ovat olleet sitä kautta valmiimpia isommille areenoille. Unohtamatta Bojan Radulovicin, Georgios Kanellopouloksen ja Hassane Bandén tasoisia eteenpäin pyrkiviä ulkomaalaisia. Myyntipotentiaalia HJK:ssa riittää myös jatkossa.

HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti kiittelee Määttää hyvästä työstä. 

– Kiitokset Henkalle hienosta työstä ja menestyksekkäistä vuosista. Koko scouting-tiimin kanssa yhteistyö on toiminut hyvin.