Hetemaj kokoonpanossa heti lauantaina – vastassa FC Inter

Voittamaton Klubi pelaa lauantaina Bolt Arenalla kolmen viikon tauon jälkeen.

Perparim Hetemaj - HJK Helsinki

HJK vs FC Inter
La 23.4.2022 klo 15:00
Veikkausliiga – Bolt Arena

Otteluisäntä: Lumme Energia »

HJK kohtaa Veikkausliiga-kauden toisessa kotiottelussaan FC Interin. Klubi on aloittanut kauden kolmella voitolla ja majailee kolmen pelatun kierroksen jälkeen sarjan jaetulla kärkipaikalla KuPS:n kanssa. Inter puolestaan on kahdeksantena: turkulaiset ovat voittaneet kerran ja hävinneet kahdesti.

Klubipäädyn etkot alkavat klo 14:15, jolloin kannattajien vieraaksi saapuu Roope Riski. Etkoja on mahdollista tulla seuraamaan myös Pää- ja Yläkatsomoista, eli Arenan sisällä on mahdollista liikkua ja muutenkin aistia tunnelmaa muissa katsomoissa ennen ottelua ja tauolla. Pelin ollessa käynnissä katsomoiden väliset portit ovat kiinni.

Lue kattava tietopaketti ottelujärjestelyistä täältä!

Viime kaudella neljänneksi sijoittunut Inter on uudistunut rajusti, kun peräti 12 pelaajaa ja päävalmentaja Jose Riveiro jättivät turkulaisseuran. HJK:n päävalmentajan Toni Koskelan mukaan muutokset näkyvät etenkin puolustussuuntaan.

– Viime vuoden Inter oli vahvasti miesorientoitunut ja halusi prässätä koko ajan. Tämän kauden Inter on ehkä siinä mielessä passiivisempi ja enemmän pallo-orientoitunut. He liikkuvat kapeana ryhmänä puolelta toiselle. Voisi sanoa, että suurimmat erot ovat puolustamisen periaatteissa, ja jo pelaajien vaihtuvuus tekee sen, että joukkue on käytännössä uusi. 

– Interillä on ollut vähän hankala alkuvuosi, ja nyt kun pelataan meidän kotikentällämme, he lähtevät pelaamaan todennäköisesti puolustuksen kautta. 

Katsojien iloksi kerrottakoon, että Perparim Hetemaj on huomenna Klubin kokoonpanossa. Sen sijaan ottelusta ovat varmuudella sivussa David Browne, Miska Ylitolva, Santeri Väänänen, Matti Peltola, Anthony Olusanya sekä Riskin veljekset.

Pitkään peleistä poissa olleet Santeri Hostikka sekä Janne Saksela ovat toipuneet pelikuntoon, ja myös viime ottelusta sairauden vuoksi sivussa ollut Nassim Boujellab on jälleen valmennuksen käytettävissä.

Lue tarkemmin joukkueiden välisestä historiasta ja viimeaikaisista otteista täältä.

Ottelu on katsottavissa suorana lähtetyksenä Ruudusta.

Otteluisäntä Lumme Energian Mirka Juujärvi ennakoi Roope Riskin kanssa lauantain Inter-matsisa. Katso video!