HJK 07 starttaa syksyllä, tule Klubiin!

Olet pallon pauloissa? Tykkäät futiksesta ja haluat harjoitella? Tulla paremmaksi? Voittaa? Kyllä! Sinun on tultava Klubiin!

HJK 07 -akatemiajoukkue perustetaan syksyllä 2015.  Joukkueen tarkoituksena on tarjota motivoituneille ja innokkaille pelaajille mahdollisuus päästä harjoittelemaan ja pelaamaan hyvissä olosuhteissa, laadukkaassa valmennuksessa sekä vertaistensa pelaajien kanssa niin Suomessa kuin ulkomailla. HJK 07 on osa sinivalkoisen seuran kuulua NappulaKlubia.

HJK 07 joukkueen katsastukset alkavat lauantaina 26.9. Töölön Peri – kentällä järjestettävällä pelitapahtumalla. Kaikki halukkaat pelaajat ovat tervetulleita osallistumaan! Ilmoittautumiset tapahtumaan sähköpostitse suoraan allekirjoittaneelle.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Miika Takkula


Valmennuspäällikkö HJK ry

[email protected] – 044-9700522


HJK T06 Edustusjoukkue perustetaan

Haluatko kehittyä aina vain paremmaksi futariksi? Pelata legendaarisessa raitapaidassa? Nauttia ammattitaitoisesta valmennuksesta? Mikäli vastauksesi on kyllä – tervetuloa Klubiin.

HJK T06 joukkueen tarkoituksena on tarjota motivoituneille ja innokkaille pelaajille mahdollisuus päästä harjoittelemaan ja pelaamaan hyvissä olosuhteissa sekä laadukkaassa valmennuksessa vertaistensa pelaajien kanssa. Joukkue harjoittelee yhdessä HJK T05-joukkueen kanssa, mutta pelaa omana ikäluokkanaan.

HJK T06 joukkueen katsastukset alkavat sunnuntaina 27.9. klo 11:00-14:00 Töölön Peri – kentällä (Sahara) järjestettävällä pelitapahtumalla. Kaikki halukkaat pelaajat ovat tervetulleita osallistumaan! Ilmoittautumiset tapahtumaan sähköpostitse suoraan allekirjoittaneelle.  Seuran omien pelaajien ei tarvitse ilmoittautua erikseen.


Joukkue tulee olemaan kilpatason peliryhmä – iloa sekä naurua kuitenkaan unohtamatta.

Lisätietoja sekä ilmoittautumiset:


Sanna Malaska
, Valmennuspäällikkö HJK ry

[email protected] – puh. 050 589 8142

HJK hurmaa kansainvälisillä areenoilla,
voittaa ja viihdyttää kotimaassa,
kehittää omia kasvattejaan
ja myy tähtiään Eurooppaan.
Parhaimmillaan HJK on
elämänpituinen tarina.
Tarina tiestä tähtiin,
tarina kiehtovasta kuningaspelistä,
yhdessä tekemisestä ja ystävyydestä.

TERVETULOA MUKAAN!