HJK aloittaa Suomen Cupin 28.1. Talissa

HJK:n palannut tauolta ja treenit lähteneet käyntiin jo täydellä teholla. Talven aikana joukkueeseen ovat liittyneet maajoukkuepelaaja Juha Pirinen RoPS:sta, Vuoden puolustajaksikin valittu Faith Obilor, joka on aiemmin edustanut Interiä ja RoPS:a sekä Hannu Patronen, joka on vuodesta 2012 asti pelannut Norjassa, Sogndalissa. Klubin 04:n riveistä uusia nuoria ringissä on näyttöjä antamassa muun muassa Valtteri Vesiaho, Henrik Ölander ja Eetu Vertainen.

Uudistuneessa Suomen Cupissa viisi kuuden joukkueen lohkoa

Miesten Suomen Cupin uudistus merkitsee samalla Liigacupin poistumista kilpailukalenterista. Liigacup sulautetaan Suomen Cupin lohkovaiheeseen, joka muodoltaan ja ajankohdaltaan on hyvin samantapainen aiemman Liigacupin kanssa.

Cupin lohkovaiheessa ovat mukana Veikkausliigassa kaudella 2016 pelanneet seurat (12), Ykkösessä kaudella 2016 pelanneet seurat (10), Ykkösen nousukarsintaan päässeet seurat (4) sekä cupin alkukierroksilta jatkoon selvinneet neljä joukkuetta.

Joukkueet on lohkovaiheessa jaettu viiteen kuuden joukkueen lohkoon, joissa joukkueet jakaantuvat mahdollisimman tasaisesti kauden 2016 sarjatason mukaan ja lisäksi maantieteelliset ja yhteydelliset seikat on pyritty myös huomioimaan lohkojaossa.

Cupin lohkovaiheessa joka lohkossa pelataan yksinkertainen sarja ja lohkovaihe pelataan tammi-maaliskuussa 2017. Lohkovaiheesta lohkovoittajat etenevät suoraan puolivälieriin. Lohkojen toiseksi sijoittuneet sekä paras lohkokolmonen jatkavat puolivälieräkarsinnassa yksiosaisissa otteluissa, joiden voittajat jatkavat puolivälieriin.

Respect Suomen Cupin 2017 lohkovaihe:

Lohko A: AC Oulu, HauPa, KPV, OPS, PS Kemi, RoPS
Lohko B: FC Jazz, FF Jaro, MuSa, SJK, SJK Akatemia, VPS
Lohko C: FC Honka, FC KTP, Gnistan, GrIFK, HIFK, HJK
Lohko D: EIF, FC Inter, FC Legirus Inter, IFK Mariehamn, P-Iirot, TPS
Lohko E: FC HAKA, FC Lahti, Ilves, JJK, KuPS, MP

HJK-FC Honka lauantaina 28.1. kello 15.00 Talin jalkapallohallissa

Lippujen hinnat:
Aikuiset 10 €
Lapset 4-12 v. ja eläkeläiset 5 €
HJK 2017 kausikortilla 5 € (maksukuittia näyttämällä)

FC Hongan faneille oma lipunmyynti, sisäänkäynti ja fanikatsomo hallin pitkältä sivulta.

Lipunmyynti vain ovelta. Ovet aukeavat 1 tunti ennen ottelua.

Katso HJK:n otteluohjelma tästä »