HJK ei unohda senioreitaan

HJK:n senioreiden ikäihmiset ilahtuivat yllättävästä puhelinsoitosta.

HJK Seniorit, Josa Jäntti - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola.

Koronaviruksen aiheuttama pandemia on erityisen raskasta aikaa ikäihmisille, jotka ovat karanteenia vastaavissa oloissa erityksissä muusta maailmasta. Niissä oloissa mieluisa puhelinsoitto voi olla päivän kohokohta.

HJK ei halua unohtaa senioreitaan, joten HJK:n pelaajat ja johto halusivat tehdä soittokierroksen HJK:n senioreille ja kysellä heidän kuulumisiaan.

– Me kaikki odotamme malttamattomasti kauden alkua. Oli hienoa, kun HJK:n pelaajat, valmennus ja pääomistaja halusivat ottaa yhteyttä HJK:n senioreiden ikäihmisiin, ilahduttaa heitä ja antaa heille voimia otteluita odotellessa, toteaa HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti.

– HJK:n pääomistajan, toimitusjohtajan, valmentajien ja pelaajien soittokierros HJK:n Senioreiden ikäihmisille oli sekä tunneälykäs että inhimillinen teko. Samoilla arvoilla toimitaan HJK:n Seniorit ry:n arjessa; pidetään toisistamme huolta, välitetään ja vietetään laadusta yhteistä aikaan niin jäsenilloissa kun Klubin peleissä, kertoo HJK Seniorit ry:n puheenjohtaja Mikko Parma.

Soittokierrokselle osallistuvat toimitusjohtaja Aki Riihilahti, hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen, päävalmentaja Toni Koskela sekä kapteenistosta Nikolai Alho ja Rasmus Schüller.

Soittokierros jatkuu koko tämän viikon.

ON VAIN YKSI KLUBI!