HJK haastaa Djurgårdenin lauantaina

Djurgården tunnetaan paitsi toisena Tukholman suurista ruotsalaisjoukkueista AIK:n ohella myös joukkueena, joka on historiassaan käyttänyt paljon suomalaisvoimaa ryhmässään. Djurgårdenin riveissä ovat pelanneet suomalaisista Toni Kuivasto, Aki Riihilahti, Daniel Sjölund sekä Kasper Hämäläinen. Yksi on edelleen mukana, nimittäin HJK-kasvatti Joona Toivio. Hän toimii myös joukkueensa kapteenina.

HJK:lle lauantain pelissä on paljon panosta. Joukkue kärsi keskiviikkona kauden ensimmäisen tappionsa, kun se hävisi norjalaisseura Hönefossille 2-3 -lukemin. Joukkuepeli ei keskiviikkona toiminut normaalilla tavalla; koko talven ajan kentällä on nähty yhtenäinen ja energinen Klubi, keskiviikkona otteissa oli pientä herpaantumista. Näyttöpaikka on siksikin, että TPS näytti varoituksen HJK:lle ja voitti Hönefossin omassa ottelussaan perjantaina.

HJK ja Djurgården kohtaavat lauantaina miesten turnauksen päätösottelussa klo 13.30 Myyrmäen hallissa. Tuota ottelua ennen MYPA isännöi virolaista Floraa klo 11.00 alkaen.