HJK Harjulle – Kiireiset viikot huipentuvat

Kroatiasta joukkue palasi torstain ja perjantain vastaisenä yönä, joten palautumisaikaa ei juurikaan ole tullut. Perjantaihin mahtui vain kevyet harjoitukset Pallokentällä, ja lauantaina joukkue lensi Jyväskylään.
HJK-hyökkääjä Jarno Parikka odottaa JJK:n kohtaamisesta yhtä hienointa tapahtumaa tällä kaudella. Katsojia on luvassa Harjun uusi ennätys, ja tunnelma ottelun ympärillä muutenkin huima.
– Olemme päässeet nyt näkemään hyvää tunnelmaa kotona ja vieraissa europelien osalta, joten on todella mukavaa jos sellainen saadaan myös Veikkausliiga vierasotteluun.
Tasaista on tiedossa, sillä lauantain ottelussa kohtaavat kaksi joukkuetta, jotka eivät ole vielä hävinneet kotikentällään. HJK johtaa sarjaa ja JJK tulee tiukasti perässä kolmantena vain neljä pistettä Interistä
Pelillisesti Parikka uskoo kovaan taistelupeliin.
– Uskon, että JJK lähtee hakemaan erittäin kovaa tempoa. He ehkä ajattelevat, että meillä painavat parit viime viikot jaloissa ja yrittävät iskeä siihen. Me tietenkin haluamme pallokontrollin. Tässä mielessä peli tulee varmasti olemaan erittäin mielenkiintoinen.
– Ja kun katsoo JJK:n joukkuelistaa, niin ei se kalpene millekään joukkueelle liigassa.
JJK-ottelun jälkeen olisi tiedossa hieman huilia peleistä. Otteluun huipentuu pitkä kiireinen viiden viikon rupeama.
– Olemme kuitenkin onnistuneet kierrättämään hyvin ja jakamaan rasitusta melko laajalti, joten väsymys ei tule olemaan se heikkous, johon muiden joukkueiden kannattaisi kovinkaan keskittyä.