HJK Helsinki vs FC BATE Borisov

Hyvä Helsinki! Hyvä Suomi! Keskiviikon ottelu on loppuunmyyty. Siitä huolimatta kannattaa tarkkailla tilannetta Tiketissä, sillä joitain lunastamattomia lippuja saattaa palautua myyntiin.

Tässä pieni muistilista pelipäivän ohjelmasta.

Aika ja paikka

Keskiviikko 1.8. kello 19.00, Telia 5G Arena, Urheilukatu 5.

Ajoissa paikalle

Ottelu on loppuunmyyty, joten porteilla ei ole lipunmyyntiä. Portit katsomoon sekä VIP-tilojen sisäänkäynnit aukeavat Telia 5G Arenalla kello 17.30. Ottelussa on anniskeluoikeudet.

Saapuminen stadionille

Telia 5G Arenalle kannattaa tulla julkisilla kulkuneuvoilla. Parkkipaikkoja on Töölön kaduilla erittäin niukasti johtuen lukuisista alueella meneillään olevista katutöistä. Lisää tietoa julkisesta liikenteestä: HSL.fi ja reittiopas.fi.

Turvatarkastukset, kielletyt esineet

Varaudu porteilla turvatarkastuksiin. Muistathan, että mm. pullot ja sateenvarjot tulee jättää portin ulkopuolelle. Kaikki pyrotuotteet ovat ehdottomasti kielletty.

Ottelu TV:ssä

ISTV näyttää ottelun suorana lähetyksenä Ruutu+-palvelussa »

HJK Shopista sinivalkoista päälle

HJK Shopista parhaat fanikamat! Kauppa on auki ennen ottelua. HJK Shop sijaitsee Telia 5G Arenalla, Urheilukatu 5, katutasossa.

Kiitos kun tulet Klubin peliin. Kannustava, sinivalkoinen yleisö on joukkueellemme 12. kenttäpelaaja. Sitä tarvitaan aina!

 

ON VAIN YKSI KLUBI.