Lauantain HJK–Honka pelataan Boltilla

Hallitsevan mestarin ja pronssijoukkueen välinen koitos käyntiin klo 14 – heti perään HJK Klubi 04:n matsi.

HJK vs FC Honka
La 18.2.2023 14:00
Liigacup – Bolt Arena

Talin hallin nostalgiset ”muikkuverkot” kokevat tämän vuoden Liigacupissa pettymyksen: HJK:n lohkovaiheen viimeinenkin kotiottelu, lauantaina Honkaa vastaan klo 14, pelataan lauhan sään ansiosta aiempien matsien tapaan Bolt Arenalla.

Klubi on mättänyt talven neljässä pelissään jo 15 maalia. Viikonlopun Tromssa-voiton jälkeen HJK on jatkanut intensiivistä treeniä Espanjassa, ja lauantaina on jälleen edessä mielenkiintoinen testi, kun vastaan tulee viime vuoden pronssijoukkue.

Taliin alun perin hankitut liput ovat voimassa myös Bolt Arenalla.

Lipunmyynti otteluun on käynnissä (aikuiset 10 euroa / lapset 4–15 vuotta 5 euroa / alle 4-vuotiaat maksutta) osoitteessa hjk.lippu.fi. Lipun voi hankkia myös HJK:n toimiston aulasta kello 13 alkaen. Kaikki liput ovat numeroimattomia. Ravintola ei ole ottelussa avoinna, joten myöskään K18-katsomoita ei ole.

HJK-juniorit pääsevät maksutta sisään kännykän MyClub-sovellusta näyttämällä. Jäsenetuun kuuluu, että jokainen juniori voi ottaa mukaansa yhden kaverin.

Ottelussa on käytössä vain pääkatsomo. Kulku katsomoon tapahtuu Bolt Arenan keskikohdalta Arenan pääovista Urheilukadulta. Ovet aukeavat tunti ennen ottelua klo 13.

Kausikorttilaisilla on mahdollisuus lunastaa lippu otteluun veloituksetta. Kausikorttilaisiin on oltu yhteydessä Liigacupin lipunmyynnin osalta. Jos olet kausikorttilainen, muttet ole saanut sähköpostia, olethan yhteydessä: [email protected]. Lisäohjeita löydät myös tästä artikkelista.

Ottelu on nähtävissä myös Ruudusta.

Pian Liigacupin jälkeen Bolt Arenalla pelataan HJK Klubi 04:n ja NJS:n harjoitusottelu. Matsiin on vapaa pääsy, pallo pyörii klo 16.45 alkaen.