HJK–Honka-peliin lisää lippuja myytävänä – tärkeää tietoa kaudenavauksesta

– Kausarilaisille etkot Pääkatsomon ravintolassa kello 16.30-17.
– Matsissa anniskeluoikeudet, kioskipalveluissa käytössä vain korttimaksu.

Estotonta euforiaa. Klubikulttuuria.

Veikkausliigan avausmatsi HJK–Honka on ollut tähän asti loppuunvarattu. Nyt lippuja on kuitenkin jälleen myynnissä. Olemme avanneet Pääkatsomosta ja Itäkatsomosta joitakin satoja paikkoja yleiseen myyntiin.

Päätykatsomoiden sulkemisen takia jouduimme alustavasti varaamaan suuren määrän paikkoja kausikorttilaisille muista katsomonosista. Lisäksi olemme pitäneet satoja paikkoja varattuna siltä varalta, että maaliskuun aikana kausikortin ostaneille olisi myös paikka kauden avausottelussa.

Nyt olemme saaneet eri kiintiöistä avattua paikkoja myyntiin. Bolt Arena täyttyy mukavaa tahtia kaudenavaukseen, joten lipunmyynnin osalta kannattaa toimia nopeasti. Lippuostoksille tästä.

Matsissa on anniskeluoikeudet, mutta poikkeusjärjestelyjen takia alkoholillisen juoman kanssa ei voi mennä istumaan katsomoon. Pääkatsomossa alkoholillisen juoman voi nauttia esimerkiksi terassitasanteella. Viime kaudesta tutut anniskelukatsomolohkot ovat normaalisti käytössä kauden kolmannesta kotiottelusta alkaen.

Tässä ottelussa ruokatarjoilu on vielä vajavaista. Tarjolla on pientä purtavaa, mutta ei lämmintä ruokaa.

Tällä kaudella Bolt Arenalla voi maksaa ostoksensa vain maksukortilla. Käteinen on näin ollen poistunut muodista toistaiseksi.

Itäkatsomossa ja Yläkatsomossa vedet ovat yöpakkasten vuoksi kaudenavauksessa vielä poikki. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi Itäkatsomon osalta vessamaailma rakennetaan bajamajoilla. Lisäksi Pääkatsomon sivuille portaiden lähistöön tuodaan bajamajoja Yläkatsomon asiakkaiden käyttöön.

Kausarilaisille etkot klo 16.30-17

Kausikorttilaisille järjestetään Honka-peliä ennen Pääkatsomon ravintolan tiloissa etkot. Tarjoamme kausikorttilaisille mahdollisuuden päästä tarkastelemaan Hel Goodsin uuden malliston tuotteita ja tekemään ostoksia. Lisäksi paikalla HJK:n hyökkääjä Roope Riski kello 16.45-17.

Etkot pidetään vain kausarilaisille kello 16.30-17, jonka jälkeen ravintola tyhjennetään ja kausarilaiset ohjataan omien katsomonosiensa porteille turva- ja lipuntarkastukseen. Matsitapahtuman osalta ovet aukevat kello 17. Pääkatsomoon saapuvat katsojat ovat toki tervetulleita ravintolatilaan tultuaan porteista sisään.

Kello 17 jälkeen ravintolan tiloissa Hel Goods on kertomassa ja keskustelemassa mallistostaan. Jo nyt voimme kertoa, että HJK:n virallinen pelipaita on tulossa myyntiin HJK Storeen lähiaikoina.