HJK ja Elite Alfred Berg jatkavat yhteistyötä

HJK ja Elite Alfred Berg ovat tehneet on tehnyt yhteistyötä heikoimmassa taloudellisessa asemassa olevien lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksien tukemiseksi vuodesta 2015.

Elite Alfred Berg

Yhteistyön puitteissa Elite Alfred Berg lahjoittaa jokaisesta HJK:n Veikkausliigan kotiottelussaan tekemästä maalista 100 euroa Aulis Rytkönen -rahastoon. Vuosien aikana Elite Alfred Berg on lahjoittanut rahastolle yhteensä 10 500 euroa. HJK ja Elite Alfred Berg jatkavat tärkeää yhteistyötään myös kaudella 2021.

Nyt jos koskaan nuorten harrastusten tukeminen on arvossaan, kun pandemia sulkee ovia harrastuksilta ja entistä useampi lapsi ja nuori on vaarassa syrjäytyä. Harrastaminen on tutkitusti yksi parhaista keinoista ehkäistä lasten ja nuorten syrjäytymistä. Jalkapallo tarjoaa turvallisen ympäristön kasvaa, löytää ystäviä sekä opetella sosiaalisia taitoja ja liikunnallista elämäntapaa.

Rahasto mahdollistaa harrastamisen HJK:ssa perhetaustasta, taloudellisista syistä tai vaikkapa fyysisestä vammasta huolimatta. Vuosittain jaettavilla avustuksilla HJK:n junioripelaaja voi saada henkilökohtaisen maksusitoumuksen joukkueen kuukausimaksua varten.

Kiitos arvokkaasta tuestanne Elite Alfred Berg.

Tutustu Elite Alfred Bergin toimintaan: www.eabgroup.fi »