HJK ja OP Helsinki kannustavat unelmoimaan

HJK:n ja OP Helsingin pitkäaikainen kumppanuus saa jatkoa. OP Helsinki tukee koko klubiyhteisöä mahdollistaen polun 3-vuotiaiden futiskouluista aina liigajoukkueisiin saakka.

HJK ja OP Helsinki

Kulunut vuosi on osoittanut unelmien tärkeyden niin pelikentällä kuin sen ulkopuolellakin. Kun totutut rutiinit muuttuvat ja kohtaamiset vähenevät, nousee omaan unelmaan uskominen yhä tärkeämpään rooliin. Unelma on sekä motivaattori että positiivisen mielen ylläpitäjä. 

Samaan aikaan kulunut vuosi muutoksineen on muistuttanut monia niistä rajoitteista, joita omien unelmien tavoitteluun liittyy. Unelmien toteutuminen ei ole aina vain omasta tahdosta kiinni. Usein siihen kaivataan juuri oikeanlaista tukea ja apua, mahdollisuuksien luojia.

– Vaikeana aikana kumppanuus punnitaan. Olemme iloisia, että yhteistyö OP Helsingin kanssa

jatkuu. Jatkamme yhdessä mahdollisuuksien luomista lasten ja nuorten unelmille. Yhteistyössä selviämme

tämänkin haastavan ajan yli, toteaa HJK:n varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen.

HJK ja OP Helsinki haluavat omalta osaltaan tehdä nuorten pelaajien unelmien tavoittelusta asteen helpompaa. Joskus tarvittava tuki on kentällä tapahtuvaa tsemppausta, joskus taas taloudellisten kynnysten poistamista. OP Helsinki tukee nuoria klubilaisia tuomalla oman erityisosaamisensa, kuten nuorten taloustaitovalmennukset, klubilaisten saataville.


– Osana OP Helsingin vastuullisuusohjelmaa tavoitteenamme on parantaa nuorten taloustaito-osaamista sekä edistää lasten ja nuorten hyvinvointia pääkaupunkiseudulla. Koronan myötä taloustaitovalmennusta on opittu tekemään mielekkäällä tavalla myös etänä. On todella hienoa, että meidän on mahdollista tavoittaa HJK:n verkostossa olevia lapsia ja nuoria ja olen iloinen siitä, että yhteistyömme jatkuu, sanoo OP Helsingin toimitusjohtaja Jarmo Viitanen.

Kiitos OP Helsinki, että teette kanssamme unelmista totta!