HJK ja Otto Hannula jatkosopimukseen

Päättyneellä kaudella B-junioreiden SM-kultaa voittaneen joukkueen keskikenttäpelaaja nousee HJK Klubi 04:n vahvuuteen.

Otto Hannula.

HJK ja 17-vuotias keskikenttäpelaaja Otto Hannula ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen. VJS-kasvatti Hannula siirtyi HJK:n organisaatioon kesällä 2020 ja on pelannut pääosin Klubin B-junioreiden SM-joukkueessa, joka voitti kultaa päättyneellä kaudella. Nyt kymppipaikan pelaaja nousee HJK Klubi 04:n vahvuuteen.

– Minulla on nyt kaksi vuotta alla Klubissa ja seuraavat kaksi vuotta edessä. Toivotaan, että saamme nostettua Nollanelosen Ykköseen ja kehitettyä omaa peliämme koko ajan. Haluan pelata mahdollisimman paljon ja näyttää, että kuulun Nollanelosen avaukseen. Haluan kehittyä joka päivä paremmaksi pelaajaksi, kommentoi Hannula.

Hannula pelasi päättyneellä kaudella BSM-karsinnoissa sekä SM-sarjassa yhteensä 27 ottelua ja viimeisteli seitsemän osumaa. Keskikenttäpelaaja debytoi myös miesten peleissä maaliskuussa pelatussa Liigacupin FC Honka -ottelussa, joka pelattiin Klubi 04:n miehistöllä edustusjoukkueen leireillessä ulkomailla.

– Otto on taitava keskikenttäpelaaja, joka on pystynyt kaikissa ikäluokissa luomaan uhkaa vastustajan maalin lähellä. Tällä kaudella Otto on kehittynyt puolustuspelaamisessa: hän pystyy puolustamaan isompia alueita ja ennen kaikkea antaa puolustamiselle enemmän arvoa joukkueen pelaamisessa. Tällainen tietynlainen ajatustavan muutos on auttanut Ottoa ottamaan ison stepin eteenpäin tämän vuoden aikana, kuvailee HJK:n talenttivalmentaja Aleksi Lalli.

– VJS on tehnyt hyvää työtä Oton kanssa, ja tämä on jatkanut kehittymistään HJK:ssa. Välillä on ollut haastavampaa, mutta Otto ei ole missään vaiheessa lopettanut työntekoa, vaan laittanut lisää kierroksia. Se osoittaa luonteen lujuutta, ja siksi onkin hienoa, että Otto teki jatkosopimuksen ja nousee nyt Klubi 04:n rinkiin.