HJK ja Pihlajalinna jatkavat yhteistyötään

Nyt allekirjoitettu sopimus on kaksivuotinen ja siihen kuuluu optiovuosi. Sopimuksen piiriin kuuluvat HJK Oy ja HJK ry. Myös HJK:n henkilökunnan työterveyspalvelut tuotetaan Pihlajalinnassa.

– HJK edustaa sekä kansainvälistä huippu-urheilua että laadukasta junioritoimintaa. Olemme saaneet olla pelaajien apuna ennaltaehkäisevissä toimenpiteissä sekä vammojen tutkimuksissa ja hoidoissa. Pihlajalinna Dextrassa tehdyistä leikkauksista kuntoudutaan tutkitusti keskimääräisesti ennätysajassa, joten tältäkin osin vankka asiantuntemuksemme on auttanut pelaajia takaisin pelikentille, kertoo Pihlajalinna Dextran urheiluklinikan lääketieteellinen johtaja Mikko Kirjavainen.

– Koko HJK:n pitkäjänteinen ja määrätietoinen yhteistyö Pihlajalinnan kanssa on sujunut loistavasti. Sekä miesten edustusjoukkueen että juniorijoukkueen pelaajat pääsevät nopeasti tutkimuksiin ja hoitoon. Yksilöllinen hoito ja tehokas kuntoutus ovat auttaneet pelaajiamme palaamaan kentälle mahdollisimman pian. Joukkueen lääkärien Tuomas Brinckin ja Klaus Köhlerin sekä Pihlajalinna Dextran muiden asiantuntijoiden saumaton yhteistyö on auttanut osaltaan joukkueitamme menestykseen, kertoo HJK Oy:n varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen.

– Kun Dextra ja HJK aloittivat yhteistyön vuonna 2009, tuloksena oli kuusi peräkkäistä mestaruutta. Haluamme olla auttamassa HJK:n Veikkausliigan mestaruuteen sekä tällä kaudella että tulevaisuudessa, sanoo Pihlajalinna-konsernin toimitusjohtaja Aarne Aktan.

Dextra on osa kotimaista Pihlajalinnaa. Dextra-lääkärikeskukset ja -sairaalat siirtyvät Pihlajalinna-nimen alle tämän ja ensi vuoden aikana. Dextra Munkkivuoresta tulee samalla Pihlajalinna Dextra.

Lisätietoja:
Pihlajalinna Dextra, urheiluklinikan lääketieteellinen johtaja Mikko Kirjavainen, 0400 770 699
HJK Oy, varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen, 0400 438 566
Pihlajalinna – pihlajalinna.fi