HJK ja PlayStation® julkistavat yhteistyön vuodelle 2021

Suomalaisen jalkapalloilun jättiläinen HJK ja PlayStation® käynnistävät ensimmäistä kertaa brändiyhteistyön, joka jatkuu vuoden 2021 loppuun asti.

HJK & PlayStation®

HJK:n myyntijohtaja Esko Villman kokee yhteistyön vahvuudeksi futisviihteen syventämisen sen eri muodoissa.

– On vain yksi Klubi – ja on vain yksi PlayStation. Molemmat toimijat ovat oman alansa suunnannäyttäjiä, joilla on uniikki positio markkinassa, mutta keskeinen yhdistävä tekijä on viihde. Suomalaisten keskuudessa tuttavallisemmin tunnettu Pleikkari avaa yhteistyön myötä uusia mahdollisuuksia futisviihteestä nauttimiseen otteluissa ja niiden ulkopuolella, sanoo Villman.

– Sekä jalkapalloilu että pelaaminen ovat taitolajeja, jotka edellyttävät yhtä lailla harjoittelua ja kisakunnosta huolehtimista. Yhteistyön myötä haluamme muistuttaa hyvinvoinnin merkityksestä, mikä voi tarkoittaa eri asioita, kuten liikuntaa ja lepoa oikeassa suhteessa. Futaajat ovat luontaisesti alttiita fyysiselle rasitukselle, jolloin otteluiden välisen palautumisen voi pyhittää vaikka EA SPORTS™ FIFA -matsille PlayStation-konsolilla. Vastavuoroisesti toivotamme aktiiviset PlayStation-pelaajat lämpimästi tervetulleeksi virtuaalisilta pelikentiltä viheriölle, summaa HJK:n Villman.

Lisätiedot:

Esko Villman, myyntijohtaja, 050 575 3828, [email protected]