HJK ja Ramirent yhteistyösopimukseen

HJK on sopinut kaksivuotisesta yhteistyösopimuksesta rakennuskonevuokraamo Ramirentin kanssa.

HJK ja Ramirent tekevät jatkossa yhteistyötä.

HJK sekä HJK:n kenttiä hallinnoiva HSM (Helsinki Stadion Management) keskittävät jatkossa kaikki kone- sekä tarvikevuokraukset Ramirentille.

– Toivotamme mielellämme Ramirentin osaksi Klubi-perhettä. Yhteistyön myötä saamme luotettavaa ja asiantuntevaa osaamista auttamaan HJK:n ottelutapahtumissa sekä Bolt Arenan erinäisissä hankkeissa. Toivottavasti tarjoamme Ramirentille paljon elämyksellisiä ja hienoja, yhteisöllisiä hetkiä futiksen parissa, tunnelmoi HJK:n myyntijohtaja Esko Villman.

Ramirent on konevuokrauskonserni, jolla on toimintaa Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Suomessa Ramirent on laajasti mukana tukemassa suomalaista urheilua ja liikuntaa.

Ramirentin Etelä-Suomen aluepäällikkö Arto Järvinen odottaa innolla uutta yhteistyötä.

– Jalkapallo on aina ollut lähellä sydäntäni. Niin HJK kuin Ramirent ovat Suomessa alansa ykkösbrändejä. Hyvällä yhteistyöllä pystymme varmasti tuottamaan uudenlaisia hienoja kokemuksia sidosryhmillemme niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Toivon oikein menestyksekästä vuotta molemmille.

Konkreettisesti uusi yhteistyö on näkynyt jo esimerkiksi tammikuun lopussa Saharan kentällä pelatussa harjoitusottelussa HJK:n ja latvialaisen RFS:n välillä. Ramirent toimitti paikalle nosturin, jotta ottelu saatiin kuvattua katsojille parhaasta mahdollisesta kuvakulmasta.