HJK ja Restel koko seuraa koskevaan yhteistyöhön

HJK:n ja Restelin vuosia jatkunut yhteistyö laajenee. HJK:n Edustusjoukkue on käyttänyt Restelin majoituspalveluita säännöllisesti pelimatkoillaan. Lisäksi HJK on suositellut Resteliä kansainvälisiin otteluihin liittyvissä majoituksissaan. Nyt yhteistyösopimus laajenee koskemaan myös HJK ry:n majoituksia.

– Meille on mieluisaa laajentaa olemassa olevaa yhteistyötä koko seuraan. Edustusjoukkueen kanssa hyvin toimivaan yhteistyöhön lisätään myös koko seuran yli 150 juniorijoukkuetta. Peli- ja turnausmatkojen majoitukset ja ruokailut voidaan keskittää osaavalle kumppanille, Restel Oy:lle, iloitsee HJK:n varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen.

– HJK on erittäin tunnettu ja luotettava suomalainen urheilubrändi. Yhteistyökumppanuuden myötä Restel saa mahdollisuuden olla mukana tukemassa HJK:n laajamittaista työtä suomalaisen jalkapallon hyväksi. Samalla saamme erinomaisen tilaisuuden kertoa Restelin monipuolisista hotelli- ja ravintolapalveluista urheilua ja erityisesti jalkapalloa seuraaville asiakkaillemme, toteaa Restelin markkinointijohtaja Kati Litmanen.

 

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu 43 hotellia ja yli 200 ravintolaa. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista ja sen liikevaihto vuonna 2015 oli 386,2 M€. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus City & Resort -ketju (v. 2017 alkaen) ja Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki – Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. BURGER KING®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari- ja Hemingway’s -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat. www.restel.fi