HJK ja Sanoma News yhteistyöhön

Suomen menestynein jalkapalloseura Helsingin Jalkapalloklubi ja johtava sanomalehtikustantaja Sanoma News oy ovat solmineet kolmen vuoden yhteistyösopimuksen. Sanoma News haluaa sopimuksen avulla olla tekemässä vastuullista työtä nuorisourheilun eteen mm. kohdentamalla yhteistyötä juniorivalmentajien tukemiseen ja Respect-ajatteluun jalkapallossa. Jatkossa tarkastellaan myös mahdollisuutta parantaa junioreiden harjoitusolosuhteita. Sanoma myös tuo lukijoitaan peleihin ja valitsee vuosittain Respect-pelaajan. HJK:lle sopimus takaa näkyvyyttä pääkaupunkiseudun tärkeimmässä päivittäisjulkaisussa Helsingin Sanomissa.

  • Sopimus on meille erittäin arvokas asia. Helsingin Sanomat on pääkaupunkiseudulla osa perheiden jokapäiväistä arkea. Se on Helsingin alueen tärkein vaikuttaja, kuten HJK omalla alallaan urheilussa. Yhteistyö on sillä tavalla hyvin luonnollista ja tulee varmasti olemaan hedelmällistä molemmille osapuolille, iloitsee HJK:n toimitusjohtaja Kari Haapiainen.

    – Haluamme olla osaltamme mukana tekemässä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä auttamalla Helsingin tärkeimpiä nuorisotyön tekijöitä. HJK:n kautta tuemme valtavaa junioriverkostoa, joka ulottuu ympäri Helsinkiä, kertoo Sanoma Newsin toimitusjohtaja Pekka Soini.