HJK ja Stadium jatkavat yhteistyötä

Stadium jatkaa HJK:n virallisena urheilutavarantoimittajana vuoten 2025 asti.

HJK & Stadium

Stadiumin ja HJK:n välinen yhteistyö alkoi vuonna 2006. Nämä 14 vuotta ovat olleet menestyksekkäitä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, joten osapuolet ovat sopineet yhteistyön jatkamisesta. Uuden sopimuksen mukaan Stadium jatkaa HJK Oy:n ja HJK ry:n virallisena urheilutavarantoimittajana aina vuoteen 2025 asti.

– Suomessa eletään hyvin poikkeuksellista aikaa jalkapallon osalta, joka osaltaan tekee lajista entistä tärkeämmän ja keskisen alue toiminnassamme, johon tulemme jatkossakin panostamaan. Team Sales konseptimme on osoittanut, kuinka tärkeää seuroille on ammattimaisuus toiminnassa yhdistettynä vahvaan asiakaspalveluun. Stadium on tehnyt mittavia panostuksia kehittääkseen Team Sales toimintaa vastaamaan tulevaisuuden haasteita, jotta voimme palvella seuroja ja pelaajia entistä paremmin. 

– Team Sales toiminta käynnistyi virallisesti vuonna 2006 ja samana vuonna aloitimme yhteinen matkamme HJK:n kanssa. Olemme ylpeitä, että saamme jatkaa yhteistyötä Suomen menestyneimmän jalkapalloseuran, HJK:n kanssa. HJK:ssa yhdistyy ja näkyy vahva sitoutuminen lajiin ja sen kehittämiseen niin junioripuolella kuin myös edustusjoukkueiden osalta, toteaa Stadium maajohtaja Jaakko Soini.

– Hienoa, että pitkään jatkunut hyvä yhteistyö saa jatkoa. Stadium on tärkeä ja erittäin laadukas yhteistyökumppani koko HJK:lle. Näkyvä osa yhteistyöstä liittyy edustusjoukkueisiimme, mutta suurin osa yhteistyöstä painottuu seuran junioritoimintaan. Stadium toimittaa kaikki varusteet kaikille HJK:ssa pelaaville junioripelaajille, kertoo HJK:n varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen

Stadium 

Stadium on pohjoismaiden suurin urheilukauppaketju, jolla on yhteensä 120 myymälää Ruotsissa, Suomessa ja Saksassa sekä verkkokauppa. Suomessa 31 myymälää. Konserniin kuuluu myös Stadium Outlet ja Sneakers Point.

Stadium konsernilla on noin 5 293 työntekijää ja myynti tilikaudella 2018/2019 oli noin 6,3 miljardia kruunua arvonlisäveroineen.

Yrityksen omistavat veljekset Ulf ja Bo Eklöf perheineen. Stadium haluaa inspiroida aktiiviseen, hauskaan ja terveelliseen elämään.

Lisää Stadiumista: www.stadium.fi »

HJK 

HJK on Suomen menestynein jalkapalloseura. Miesten edustusjoukkue on voittanut Suomen mestaruuden peräti 29 kertaa ja juhlinut Suomen cupin voittoa 13 kertaa. HJK on ainoa suomalaisseura, joka on pelannut Euroopan suurimmissa seurajoukkuekilpailuissa. Vuonna 1998 HJK selvitti tiensä UEFA Champions Leaguenlohkovaiheeseen ja vuonna 2014 joukkue pelasi itsensä UEFA Europa Leaguen lohkovaiheeseen. HJK naisten edustusjoukkue on voittanut Suomen mestaruuden 23 kertaa ja Suomen cupin 17 kertaa.

Seuraa HJK:n kuulumisia ja tutustu seuraan lisääHJK.fi »